Amanda Colldén & Anna Dahlbäck
Fotograf: Lisa Persson

Amanda Colldén & Anna Dahlbäck

Alla våra ligg

Amanda Colldén och Anna Dahlbäck är en energisk och frispråkig duo som gör podcasts, föreläsningar, tv och youtube. Kärnan är succépodcasten Alla Våra Ligg, en av Sveriges största poddar.

De pratar i skolor. Amanda och Anna kommer gärna och pratar med både tonåringar och vuxna om sex, sårbarhet och relationer på ett personligt äkta och öppet sätt. Detta sker genom ett samtal mellan Amanda och Anna. Det ges också möjlighet till frågestund där åhörarna anonymt ställer frågor via sms eller genom att i förväg ha skickat in frågorna. De svarar sedan utifrån egna erfarenheter och perspektiv.

Podden handlar om sex, sexualitet och om att äga sina val. Den vanligaste feedbacken Amanda och Anna får från sina lyssnare är att podden gett lyssnarna självförtroendet att själva våga prata om sex och att det i sin tur lett till ett bättre sexliv! Hösten 2017 lanserade Anna och Amanda podcasten Dejta! – Sveriges första dejtingpodd. I Dejta! är det en ny blinddate i varje avsnitt och som lyssnare får man vara en fluga på väggen under dessa personers allra första möte.

Podcasten vann "Guldörat" (tidigare Stora Radiopriset) för "Årets Podd 2018" på Radiogalan. Med en motivering från Radioakademin som löd: "Anna och Amanda är bra förebilder, samarbetsvilliga, ödmjuka, proffsiga, spränger förlegade fördomar och driver aktivt rätten till sitt eget val. De pratar om ett tidigare tabubelagt ämne, lyfter kvinnors rättigheter till att välja, ta för sig och njuta".

Podcasten blev även nominerade till "Årets Podcast" på Guldtuben - nordens största gala för digitala kreatörer, i syfte att hylla och lyfta fram Sveriges främsta digitala innehållsskapare.

Utöver podcasts gör Amanda och Anna även TV och youtube. Youtube-kanalen är en förlängning av podden Alla Våra Ligg där Amanda och Anna pratar mer ingående om orgasmtips, gestaltar vardagssituationer inom sex och utmanar andra profiler i gameshow på samma tema. Spana också in Riktigt bra sex – nu också för tjejer på SVT Edit – en webbserie Amanda och Anna gjorde tillsammans med Isabelle Wahlf. Serien var ett snackprogram om lustfyllt sex.

I januari 2018 släppte Amanda och Anna Liggboxen.

Amanda och Anna kan bokas som om föreläsare, programledare, radio/film/tv/konferencier-uppdrag men även på företagsevent/kickoff där tjejerna bokas som ett underhållande inslag. Alla Våra Ligg passar bra till kickoff/aw/events för sköna företag/organisationer som vill sätta guldkant på arrangemanget samt bjuda på underhållande inslag som t.ex. "Jag-har-aldrig-bingo eller quiz med frågor om sex och jämställdhet.

Tjejerna gör i dagsläget live-poddar där de pratar allmänt om sex, sexualitet och om att äga sina val eller om av kund specifikt önskat tema.

Några favoritavsnitt av Alla Våra Ligg-podden;

  • 23. Paradise Hotel Chris
  • 54. Första Avsugningen
  • 70. Mamma Vet Bäst

Några favoritavsnitt av Dejta! podden;

  • 3. Singlar & Sniglar
  • 1. Dansaren & Surfaren
  • 10. Dildosmycken

Nyfiken på en föreläsning med Alla Våra Ligg? Amanda och Anna kommer gärna och pratar med både tonåringar och vuxna om sex, sårbarhet och relationer på ett personligt, äkta och öppet sätt. Målgruppen är ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern. Men även en blandning av praktiker som arbetar med unga. Fältassistenter, enhetschefer, lärare, rektorer, elevhälsan, ledare inom idrott, strateger, samordnare och kommunchefer.

Pressbilder

Amanda Colldén & Anna Dahlbäck

Amanda Colldén & Anna Dahlbäck

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2