Ami Hallberg Pauli

Ami Hallberg Pauli

Ståuppkomiker, skådespelare, föreläsare och konferencier

Som ståuppkomiker uppträder Ami Hallberg Pauli regelbundet på Norra Brunn och de andra stora klubbarna runt om i landet. Hennes komik har även hörts på radio och synts bland annat i SVT.

Ami Hallberg älskar komikens enkelhet och möjligheten att i den uttrycka livets stora och små problem. Hennes humor brukar beskrivas som innehållsrik och med ovanligt mycket substans. När man lyssnar på Ami får man även tänka till lite.

Hennes långa erfarenhet som improvisationsskådespelerska och konferencier gör att Ami alltid lyckas få en glad och varm stämning tillsammans med publiken, hon charmar de flesta. Improvisationsteater är precis som det låter, helt improviserat och föds i stunden i mötet mellan en skicklig improvisatör och en publik. Just denna direkthet, spontanitet och det unika i varje improvisation upplevs ofta som fantastiskt rolig för publiken.

Ami Hallberg föreläser även om kroppsspråket. Kroppsspråket – den icke talade kommunikationen – kan vi alla. Vi har lärt oss den sedan barnsben för att kunna överleva. Men är vi verkligen medvetna om den och vad den kommunicerar till vår omgivning? Hur används kroppen för att visa makt, tillit, samspel?

Oavsett om Ami Hallberg har fått i uppdrag att vara komiker, konferencier, föreläsare eller improvisationsskådespelerska så är hon lyhörd, entusiasmerande och väldigt rolig!

Pressbilder

Ami Hallberg Pauli

Ami Hallberg Pauli

Fotograf: Andy Phrat

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2