Anders Bergkvist

Anders Bergkvist

Ledarskap, Grupputveckling, Coaching och Affärsförhandling

Anders Bergkvist är en oerhört rutinerad och kunnig föreläsare och rådgivare som utifrån sin erfarenhet kan utgöra ett stort stöd för såväl multinationella storföretag som mindre säljorganisationer.

Anders Bergkvist har strategisk och operativ erfarenhet ifrån ett stort antal branscher. Han har rest jorden runt med Ericsson och bland annat varit kommunikativ rådgivare vid ett stort antal Sales Summits och chefsmöten.

Anders Bergkvist har varit utbildare och coach till en mängd olika säljorganisationer vars inriktning spänt mellan allt från bank- och revisorstjänster till godis och motorsågar. Anders har dessutom haft anställning som säljare, försäljningschef, konsultgruppchef och VD. Han har i sin konsultroll varit coach för ett svenskt TV-bolag, genomfört omställning av organisation i samband med generationsskifte, genomfört stöd för ledningsgrupper och haft mentorprogram på ett stort svenskt företag inom dagligvaruhandeln. Anders har genomfört ledarutvecklingsprogram för ett av Sveriges största telekombolag samt föreläst på ett stort antal kickoffer och legat på tio-i-topplistan som Sveriges mest anlitade talare.

Med denna erfarenhetskälla att ösa ur är Anders en oerhört rutinerad och kunnig rådgivare, som utifrån sin erfarenhet, på ett professionellt sätt utgör ett stort stöd för de kunder som anlitar hans tjänster.

Sagt om Anders:
"Anders Bergkvist har uppvisat mycket goda resultat i förhandlingarna med för Apoteket AB prioriterade leverantörer. Resultatet har varit kraftigt sänkta varukostnader. Anders har stor kompetens i att driva förhandlingsarbete i komplicerade affärssammanhang" - Lars Skutholm, Direktör, Sortiment & Inköp, Apoteket AB

"Deltagarna var mycket nöjda. Dels på de förberedelser du hade gjort och dels för timmen som gav både coaching, kunskap och energi!" - Henrik Jönsson, Regionchef, TNG

Anders Bergkvist

Anders Bergkvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2