Anders S Nilsson

Programledare och journalist

Anders S Nilsson

Personen bakom tv-succén Parlamentet

Anders S Nilsson startade TV4:s flaggskepp Parlamentet som producent 1999. Fem år senare tog han över som programledare och har lett humorprogrammet sedan 2004. Anders är en underhållande konferencier, en lyhörd intervjuare och en snabbtänkt debattledare.

Som talman i TV4:s "Parlamentet" i snart två decennier är Anders S Nilsson van vid att hålla i taktpinnen. Anders älskar att röra sig fritt mellan allvar och underhållning. Som moderator och konferencier tar han sig därför gärna an både allvarstyngda som lättsamma ämnen. Men alltid med samma professionalism. Hög närvaro kräver noggrann förberedelse.

Anders började sin karriär som 16 årig radioprofil i hemstaden Hässleholm, studerade till journalist i Stockholm och började därefter en karriär inom radio. Han är bekvämast när han får pendla mellan radio och TV och väljer ofta uppdrag som hoppar mellan allvar och humor. Efter snart 25 år som humormakare i Parlamentet kan Anders såklart garantera en trivsam mix av skratt, leenden och fniss. Och som utbildad journalist och producent av dokumentärer och närgångna personporträtt kan han även leverera eftertanke och hantera sansat material.

Som moderator och konferencier tar han sig därför gärna an både allvarstyngda som lättsamma ämnen. Men alltid med samma professionalism.

Pressbilder

Anders S Nilsson

Anders S Nilsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2