Anders Lundin
Fotograf: Andreas Johansson

Anders Lundin

Programledare och föreläsare

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare och har lett program såsom "Expedition Robinson", "Melodifestivalen", "Bullen", "Allsång på Skansen" och "Allt för Sverige".

Anders delar med sig av sin livsfilosofi i sina föreläsningar. Han betonar vikten av att ha modet att utforska olika vägar i livet, där resans upplevelse ofta är viktigare än destinationen. Lundin förmedlar också insikten att det är bättre att vara skicklig på flera områden än att enbart fokusera på ett.

Med en lång och framgångsrik karriär på TV, är Anders Lundin fortfarande en aktiv och uppskattad profil. För närvarande leder han "Allt för Sverige" och sedan 2015 även "Mitt i naturen". I sina föreläsningar diskuterar Anders Lundin vikten av att ha modet att utforska nya vägar, oavsett riktning eller slutdestination. Han delar med sig av sina erfarenheter från "Expedition: Robinson", livets större sammanhang, och vikten av hårt arbete. Han underhåller ofta sin publik med sin gitarr.

Föreläsningar
Att våga fast man inte törs
Anders Lundin talar om vikten av att övervinna rädsla och obehag, vilket är en naturlig del av vår överlevnadsinstinkt, och hur detta kan vara fördelaktigt i vissa situationer.

Konsten att vara ganska bra
Här belyser han att det inte alltid är nödvändigt att vara bäst på allt. Istället kan man vara kompetent inom flera områden, vilket kan vara mer fördelaktigt än att vara expert på bara ett område.

Video

Pressbilder

Anders Lundin

Anders Lundin

TV-profil

Fotograf: Andreas Johansson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2