Andreas Carlsson

Andreas Carlsson

Motivationsföreläsning - Från Idé till Succé

Andreas Carlsson är musikproducent, låtskrivare, entreprenör och föreläsare.

Andreas Carlsson är en av världens främsta låtskrivare, han har haft listplaceringar med bland annat Britney Spears, Céline Dion, Westlife och Bon Jovi. Andreas Carlssons karriär som låtskrivare tog fart 1996 när Denniz Pop upptäckte hans talang för och värvade honom till Cheiron Studios. Skivor med Andreas Carlssons låtar har sålt mer än 150 miljoner exemplar, han har nominerats till en Grammy Award fem gånger och nominerats till två Emmy Awards. För den breda publiken är Andreas Carlsson kanske mest känd som jurymedlem i populära TV-program som Idol och X Factor.

Motivationsföreläsning: Från idé till succé
Denna föreläsning går under samma namn som Andreas senaste bok Från idé till succé. Föreläsningen bygger på egna erfarenheter om hur man skapar sitt varumärke, paketerar och pitchar sin idé och sig själv på ett framgångsrikt sätt. Andreas Carlsson älskar att inspirera och hans erfarenheter från musikens värld går att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. Han pratar även om det personliga varumärket och vikten av hur man förhåller sig till det.

Vem bör lyssna på Andreas föreläsning? Vad som gör en bra föreläsning är att den aldrig går på rutin eller är inövad. Att lyssna till sin publik och att fortsätta vara lyhörd för vad åhörare förväntar sig av mig tycker jag är ett av de viktigaste momenten.

Han talar inför kvinnor och män som vill lära sig hur man nätverkar bättre, för chefer i näringslivet, unga energifyllda människor som suger i sig motivation för att göra framtiden, för säljare som behöver rycka upp sig för att öka sin omsättning och han älskar varje minut av det. Han tycker att det är fantastiskt kul att inspirera och möta olika typer av människor och branscher.

Var vi än befinner oss i livet så har vi samma behov. Vi är i slutändan vanliga människor som behöver handskas med detta ständigt föränderliga liv vi fått till skänks. Där känner Andreas att han har fått en uppgift som motivationsföreläsare och inspiratör att försöka göra skillnad.

Video

Pressbilder

Andreas Carlsson

Andreas Carlsson

Musikproducent

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2