Andreas Jonsson

Du fick livet för att leva det. Fullt ut!

Andreas Jonsson

Medarbetare som mår bra presterar bättre

Andreas Jonsson har snabbt klättrat upp som en av de främsta talarna inom social hållbarhet och arbetsglädje i Sverige. Över 200.000 har redan sett och hört honom live, ett möte som inte bara ger intryck, utan sätter avtryck.

Andreas Jonsson är en av Sveriges främsta föreläsare inom social hållbarhet och attitydförändring. Med en imponerande publik på över 200 000 lyssnare har han inte bara gjort intryck, utan också satt avtryck i samhället. Hans föreläsningar fokuserar på att må bra på riktigt och på att lösa problem genom att börja arbeta med den viktigaste pusselbiten först - sig själv.

Genom att kombinera personlig erfarenhet, teoretisk kunskap och praktiska verktyg har Andreas Jonsson inspirerat och motiverat människor att ta ansvar för sitt eget välbefinnande och att aktivt bidra till en mer hållbar och inkluderande värld. Hans budskap om att förändring börjar inifrån och att varje individ har förmågan att göra positiva förändringar har fått stor uppmärksamhet och uppskattning från en bred publik.

Andreas Jonssons framstående föreläsningar har gjort honom till en eftertraktad talare vid konferenser, företagsevenemang och utbildningar över hela landet. Hans karisma, äkthet och engagerande framträdande har gjort honom till en ledande röst inom områden som personlig utveckling, mental hälsa och samhällsförändring.

Pressbilder

Andreas Jonsson

Andreas Jonsson

Inspiratör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2