Anette Laursen

Anette Laursen

Lyckobubbla

Anette Laursen levde ett lyckligt familjeliv med man och barn, utan varken fysisk eller psykisk ohälsa.

Efter att deras tredje barn dramatiskt kom till världen bestod vardagen istället av oro, ökat kontrollbehov, planerade och akuta operationer, psykoser och depressioner. För 24 år sedan valde hon att inte prata om hur hon mådde eller att hon vårdats inom psykiatrin i perioder. Anette skämdes och höll det inom familjen, fokus låg i att skydda barnen och få dem att känna sig trygga.

Anette Laursens föreläsning tar er med på hennes resa genom det mörka och det tunga, men lägger störst vikt vid vändningen som hon kände för tre år sedan.

Med hjälp av fysisk aktivitet fick hon förmågan att börja tänka positivt och slå bort de destruktiva tankarna. Efter många år av tystnad är det ett stort steg för både henne själv och familjen att öppet gå ut och prata om det som hänt genom åren. Hon har lärt sig att leva med sin sjukdom och accepterat den. Anette känner idag att hon kan leva livet fullt ut.

Hon har under sina psykoser ofta skrivit texter som hon önskat skulle mynna ut i böcker. Idag skriver hon för första gången en bok i ett friskt tillstånd, med stöttning av sina döttrar och en nära vän.

Tänk att det kan vara så enkelt att leva som det är idag, bara man får ordning på sitt tankemönster. Anette jämför idag sitt liv med ett välsmakande årgångsvin, utan kork i glaset.

Video

Pressbilder

Anette Laursen

Anette Laursen

Friskvård & Träning

Föreläsare inom Storytelling

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2