Angela Ahola

Angela Ahola

Skulle du vilja ha dig själv som kollega?

Svaret är kanske inte så självklart. Ibland är du fullkomligt briljant, charmig, effektiv, luktar gott och får alla att må bra. Ibland är du raka motsatsen. Varför blir det så här? Kan du göra något åt saken?

Angela Ahola är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken, Konsten att göra intryck, (Natur & Kultur). Dessutom driver hon startup’en Tosify. Hon har gästat tv-program såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Finlands motsvarighet till "Efterlyst", Breaking News med Filip och Fredrik samt intervjuats i DN, SvD och Veckans Affärer.

Möt Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning om beteenden på jobbet och privat. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev – snarare någon annans.

Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende. Frågorna är många; Varför beter vi oss som vi gör? Är det möjligare att få en roligare arbetsplats? Kan du bli en gladare person än den du är? En varning är dock på sin plats. Föreläsningen riskerar för vissa åhörare att landa i slutsatsen att man faktiskt själv är inblandad i sitt eget liv. Att man måste ta någon form av ansvar för sitt eget beteende och för de eventuella förändringar man vill uppnå både på jobbet och hemma.

För alla som vill förstå sig själva, kollegorna och kunderna bättre och vill ha roligare på jobbet är det här den perfekta föreläsningen.

Ur innehållet
- Det är inte ditt fel – du är bara människa
- Jag ska bara…
- 4 fantastiska kollegor
- Så blir du den bästa versionen av dig själv

Gör drivkrafterna till dina superkrafter!
I denna föreläsningen förklarar Angela varför vi gör vi gör. Vad som styr ditt och andras beteende. Svaret är tre drivkrafter. Du får en helt ny verktygslåda med konkreta råd för att kunna navigera mer rätt i din vardag, samarbeta mer effektivt och förstå varför vi kan vara så olika.

Drivkrafter som mejslats fram av evolutionen under miljoner år och hjälpt människan att överleva. Drivkrafterna må styra oss och våra medmänniskor i kulisserna men efter denna föreläsning kommer du att veta exakt hur de styr dina behov och handlingar. Men också hur fel det kan bli i krocken mellan dessa urkrafter och vår moderna livsmiljö. För vår levnadsmiljö har gång på gång förändrats men vi har det inte. Och det handlar inte om hur du borde vara, utan om hur du i grunden är.

Ur innehållet
- Att förstå dig själv, dina kunder och medarbetare på ett nytt sätt – vad är det vi alla söker? Vad drivs vi av?
- Nå fram och connecta med andra på en ny nivå
- Hur blir vi ett "vi" och lär vi oss omvandla våra olikheter till styrkor
- Bästa sättet att vända knepiga relationer till positiva
- Konkurrens och jämförelser sker per automatik – hur kan du vända detta till något som hjälper dig?

Boken Dina dolda drivkrafter gavs ut 2020.
Sagt om Angela Ahola;
Den här föreläsningen borde alla lyssna på!
Jag trodde aldrig att en psykolog kunde vara så här rolig.
Bland det bästa jag någonsin hört!

Video

Pressbilder

Artiklar

Angela Ahola

Angela Ahola

Kommunikation & Bemötande

Föreläsare inom Storytelling

Utbildare med Storytelling som verktyg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2