Anja Hammerseng-Edin
Fotograf: Lina Hindrum

Anja Hammerseng-Edin

Lärdomar från ett handbollsproffs

En av Norges tidigare bästa handbollsspelare. Idag entreprenör och VD. Håller fantastiska föreläsningar för både ungdomar och näringslivet och motiverar till att se möjligheter framför begränsningar.

Genom sina erfarenheter på handbollsplanen och som grundare av Fearless Heart, världens första träningscenter för mental träning, samt utvecklaren bakom appen Heart Mentality, erbjuder Anja unika perspektiv på motivation, fokus och mental styrka. Hennes föreläsningar är inte bara en källa till inspiration utan också en praktisk guide till att skapa positiva förändringar i både privatlivet och arbetsmiljön. Anja Hammerseng-Edins förmåga att kombinera ärlighet och humor med effektiva strategier och tekniker gör henne till en eftertraktad talare som inspirerar individer och team att övervinna hinder och sträva mot sina mål med förnyad energi och fokus.

Anja Hammerseng-Edin är mest känd för sin framstående karriär inom handbollen, där hon nådde toppen som en av Norges bästa spelare. Efter sin aktiva karriär har hon dock inte stannat vid idrottsliga framgångar. Anja har använt sin erfarenhet och passion för att utveckla metoder och program inom mental träning och motivation. Som VD och grundare av Fearless Heart har hon skapat en plattform för att dela med sig av sina insikter och verktyg för mental styrka. Genom appen Heart Mentality når hon ut till ännu fler med sina budskap och strategier för att hantera utmaningar och skapa positiva förändringar i livet.

Föreläsningar
Tänk om det är möjligt då?
I denna föreläsning ger Anja en fördjupning i sitt livsmotto med fokus inställning, attityd och självsamtal. Genom att erbjuda konkreta tekniker, inspirerar hon till en bättre arbetsmiljö och personligt välbefinnande. Deltagarna lär sig att justera sitt fokus mot det som är betydelsefullt och använda positivt tänkande som ett verktyg för att uppnå sina mål.

Fearless
Berättelsen om hur Anja Hammerseng-Edin, med utgångspunkt från sin roll i Larvik Handbollsklubb, lyckades vända en kris till en framgångssaga genom att införa en unik kulturplattform känd som WOW (Wishing Others Well). Föredraget belyser kraften i att bygga en positiv och stödjande kultur inom organisationer och team.

Talangens inre kamp
Anja delar med sig av insikter och verkliga historier från idrottsvärlden för att belysa de psykologiska utmaningar unga talanger står inför. Föreläsningen riktar sig till ungdomar, föräldrar och tränare, med målet att öka förståelsen för idrottarnas mentala hälsa och bidra med strategier för att hantera press och förväntningar.

Anja Hammerseng-Edins föreläsningar är mer än bara motivationstal; de är en inbjudan till självreflektion och verklig förändring. Genom att dela med sig av sina personliga erfarenheter och professionella insikter ger hon åhörarna de verktyg de behöver för att navigera i livets utmaningar med mod, beslutsamhet och positivitet.

Pressbilder

Anja Hammerseng-Edin

Anja Hammerseng-Edin

F.d. Handbollsproffs

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2