Annica Gilbertsson
Fotograf: Kennet Ruona

Annica Gilbertsson

Så skapar du positiv energi, i dig själv och i din arbetsgrupp

Annica Gilbertsson injicerar positiv energi i både personer och organisationer.

Annica Gilbertsson är inspiratör och vägledare och en mycket uppskattad föreläsare och workshopledare. Som få andra har hon lyckats vända företagsgrupper och hjälpt individer att våga satsa på sina drömmar och uppnå mål. Chefer och arbetsgrupper från vitt skilda branscher som ser välmående och energi som en förutsättning för att leverera på topp, har jobbat med Annica.

Många känner igen sig i att det mesta går lättare om man är "pigg och glad". Men hur lyckas man bli det? Kan man på en arbetsplats gemensamt styra över något sådant? Svaret är ja. Man kan själv, och tillsammans i en organisation, skaffa vanor som skapar positiv energi vilken man har nytta av rakt ner i vardagen, i lösningen av arbetsuppgifter och i möten. Förutom att välmående och arbetsglädje ökar på ett mätbart sätt, gör samma vanor under för verksamhetens resultat.

Studier inom det relativt nya forskningsområdet positiv psykologi visar att positiva känslor inte bara får oss att må bättre, de ökar också vår prestanda och produktivitet. Idén bakom hennes företag, EnergyManagement, föddes långt innan den positiva psykologin vann mark, men är sprungen ur samma iakttagelser gjorda under (eget) experimenterande i vardagens lättillgängliga laboratorium. Med glimten i ögat kan man säga att Harvard University och andra akademiska lärosäten nu kommit ikapp!

Föreläsningen är en energikick som på ett tankeväckande och underhållande sätt ger inspiration att jobba med faktorer som påverkar energin positivt, både individuellt och i en arbetsgrupp. Innehållet bygger på vetenskaplig grund, men är praktiskt och vardagsnära, kryddat med humor. Annica Gilbertsson bjuder på många konkreta tips och exempel som är lätta ta till sig. Föreläsningen rör sig mellan individ och grupp och mellan arbetsliv och privatliv. Det är ju i oss själva, men också tillsammans med andra, på de arenor vi dagligen rör oss, som god energi skapas.

Workshopen (halvdag) bjuder även den på en föreläsning, som introduktion och inspiration, men tar sedan det hela ett steg längre med eget arbete och reflektion - och startar processen!

Pressbilder

Annica Gilbertsson

Annica Gilbertsson

Fotograf: Kennet Ruona

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2