Annika Borg

Annika Borg

Teologie doktor och präst - Talar om existensiella frågor

Annika Borg har lång erfarenhet av att arbeta med de stora livsfrågorna. Hon har bland annat jobbat som häktespräst och med undervisning i livsåskådningsfrågor i radio. Hennes röst hörs allt som oftast i P!:s "Tankar för dagen".

Annika Borg är teologie doktor och präst i Svenska Kyrkan sedan 1991, men numera jobbar hon heltid som författare, skribent och föreläsare. Hon föreläser om olika frågor av existentiell natur, livsåskådningsfrågor och frågor runt religion och etik. Annika talar om hur det är att vara människa i vår tid, och om vad vi ska göra för att förbli människor, om lyckokrav och prestationsångest och om sorg och hur vi reagerar när det svåra i livet inträffar. Andra ämnen är tankar och teorier om kön och genus, om kvinnligt och manligt.

Annika Borg har lång erfarenhet av att arbeta med människors livsfrågor. Hon har bl.a. arbetat som häktespräst, med undervisning vid Uppsala Universitet och med livssynsfrågor i radio och i andra media. I många år har hon medverkat i P1:s "Tankar för dagen" och i tidningen amelia. Hon är författare till böckerna "Det är ingen fara, du är människa" och "Inga fler dagar inom parentes" båda utgivna på Wahlström & Widstrand.

Annika har stor erfarenhet av enskilda samtal med människor, samtal med vägledande inriktning. Hon vill stimulera och utmana oss att fundera över vad det är att vara människa i vår tid och hur vi vill leva detta härliga, besvärliga och gåtfulla liv.

Pressbilder

Annika Borg

Annika Borg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2