Annika Telléus

Annika Telléus

Glädje, tillit, trygghet

Förutom att prata om grupputveckling, arbetsglädje och kommunikation brinner Annika Telléus för att ge verktyg och sprida kunskap om hur mycket vi har att vinna på att bli bättre på att lyssna.

Annika Telléus är en engagerad föreläsare som berör på djupet och samtidigt förmedlar sitt budskap med klarhet och god pedagogik. Med en varm och trygg närvaro har hon en unik förmåga att inspirera och ge deltagarna verktyg för att ta fram det bästa i var och en.

I en värld som ständigt ökar tempot och där högljuddheten ofta tar över är Annika en stark förespråkare för att uppmärksamma den kraft som finns i att stanna upp och lyssna. Hon delar med sig av sin erfarenhet och kunskap om hur ömsesidig förståelse och positiv interaktion kan förbättra våra relationer och arbetsplatser. Genom tankeväckande övningar, berättelser med hög igenkänning och praktiska tips ger hon deltagarna insikter och verktyg för att förstå varandra bättre och skapa en positiv och stärkande arbetsmiljö.

Annika är författare till den uppmärksammade boken Konsten att lyssna - vägen till större tillit och bättre relationer och podden med samma namn är inne på sin tredje säsong. Annika har modigt valt att byta ut en framstående karriär på H&M mot att sprida budskapet om att lyssna och skapa bättre relationer. Hon mäter framgång i gåshud och hennes engagemang och värme berör och inspirerar människor att tänka i nya banor.

Med en bakgrund som maskiningenjör, textilekonom och e-handelspionjär har Annika en fantastisk förmåga att kombinera teknisk expertis med en lekfull och utforskande inställning. Under 16 år på H&M lyssnade hon på kunder och medarbetare över hela världen, hon byggde upp avdelningar inom kundinsikt och höll utbildningar inom ledarskap. Hon har stor erfarenhet av affärsutveckling och var ett högt uppskattat bollplank inför uppstarten av varumärkena H&M Home, och Other Stories samt Afound, just för sin förmåga att lyssna på kunder.

Annika har under åren genomfört ett stort antal workshops och fokusgrupper med såväl kunder och ledningsgrupper runt om i världen. Hon är idag en uppskattad föreläsare och kursledare inom områden som kommunikation, grupputveckling och ledarskap. Hon är ofta anlitad som expert i media och har bland annat varit relationsexpert i Efter fem, TV4.

Annika Telléus är van att arbeta i varierande miljöer och sammanhang; från globala storföretag till myndigheter, fackförbund, kommuner och regioner. Hon föreläser både på svenska och engelska. Hennes föreläsningar, kurser och workshops vilar tryggt på teoretisk grund, är uppbyggda av berättelser med hög igenkänningsfaktor och du som lyssnare får praktiska tips som kan användas omedelbart.

Möt Annika och låt hennes passion och kunskap leda dig och ditt team mot en framtid med starkare relationer och bättre samarbete.

Exempel på föreläsningar:

  • Så gör vi varandra bra
  • Att lyssna på riktigt - en kraftfull kompetens
  • Inre hållbarhet - en resa mot balans och värde
  • Olika intelligenser ger kreativa möjligheter
  • Perspektivbyte - en nyckel till ökad förståelse och bättre samarbete

Kontakta oss mer information om Annika och hennes föreläsningar!

Video

Pressbilder

Annika Telléus

Annika Telléus

Föreläsare och utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2