Livesändning av föreläsningen - Den digitala revolutionen

Ashkan Fardost

Tisdag den 23 maj kl. 8.15 - 9.00 erbjuder vi alla som inte har möjlighet att komma till vårt kontor, på Norr Mälarstrand 6, möjligheten att se föreläsningen - Den digitala revolutionen har bara börjat med Ashkan Fardost livesänd via Facebook. Ta till dig budskapet vart du än befinner dig, det enda du behöver är; internetuppkoppling och ett Facebook konto där du följer och gillar oss. Livesängningen hittar du i både din och Talarforums newsfeed kl 8.15 om du gillar och följer oss. Talarforum Facebook. Gå med i vårt evenemang på Facebook för uppdateringar och påminnelse om livesändningen http://tf-to.com/jlqfxo.

För er som inte har möjlighet att närvara på Ashkans föreläsning i Stockholm sänder vi live på Facebook tisdag den 23 maj kl 8.15-9.00. Följ och gilla Talarforum i Skandinavien AB på Facebook så kommer livesändningen visas i både Talarforums och er newsfeed.

Den digitala revolutionen har bara börjat

Buzzwords som big data, artificiell intelligens och internet of things kastas omkring hejvilt — samtidigt som få digitala strategier ger resultat. Men det är inte så konstigt, för enligt Ashkan har de flesta missförstått hela poängen med digitaliseringen. Ashkans föreläsning tar dig på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och visar vart vi är på väg i framtiden. Med sina erfarenheter de senaste 15 åren belyser han den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

Talarforum

Vi på Talarforum är en oberoende talarförmedling som arbetar med att matcha rätt talare, föreläsare, moderator eller underhållare till ditt tillfälle. Vår passion och drivkraft är att sprida kunskap genom inspiration och det gör vi genom att matcha dig med rätt talare för just ert tillfälle. Vi har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Mail: info@talarforum.se, tel: 08-545 535 00 eller chatta med oss här på vår hemsida.

ashkan_fardost_livesandning_facebook

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2