Priset Årets talare breddas

Flera kategorier sätter fokus på branschens kompetens och bredd

Årets talare 2012 ska utses. I år med kategorierna Årets talare - Kvinna, Man, Moderator och Årets Genombrott. Nominera den eller de du tycker ska vinna och ha chans att vinna exklusiva priser.

Det är dags att utse Årets talare 2012. Nytt för i år är att priset inte längre kommer delas ut bara till en pristagare utan till flera. Precis som att det i filmvärlden bara finns ett Oscarspris men som delas ut till bästa manliga och bästa kvinnliga huvudroll, bästa regi och bästa original manus et cetera, så är Årets talare 2012 ett pris som delas i flera kategorier. Vi har gjort denna förändring mot tidigare år för att priset bättre ska avspegla all den kompetens och den rika flora av inspiratörer, talare och moderatorer som vi har i Sverige idag.

Kategorierna är:

Årets talare 2012 - Kvinna
Årets talare 2012 - Man
Årets talare 2012 - Genombrott
Årets moderator 2012

Vilka vill du nominera till Årets talare 2012?

Vilka talare har stimulerat, motiverat och berört dig mest under året? Är det någon moderator som du speciellt minns? Har du sett någon helt ny som inspirerat dig till att förändra ditt sätt att arbeta eller att leva? Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, en inspiratör eller någon helt andra. Huvudsaken är att de du vill nominera har kunnat förmedla sitt budskap på ett exceptionellt sätt.

Var med och vinn!

Nominera till minst av en av kategorierna och du är med i utlottningen av platser till öppna föreläsningar och böcker av våra uppskattade talare.

Årets talare 2011

Förra året gick priset Årets talare välförtjänt till inspiratören och författaren Olof Röhlander.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2