Bård Eker

Bård Eker

Prestige och design

Lär dig hur innovation, design och teknik kan bidra till tillväxt och ökad lönsamhet.

Bård Eker föreläser om innovation, hög takt, vilja och mod. Se hur Eker-systemet och deras kunder har tagit nya marknadspositioner och skapat ökad kollektiv entusiasm genom målmedvetenhet affärsdriven innovation.

Bård Eker erbjuder en motiverande timme där du får insikt i historien om industridesigner och entreprenör Bård Eker och vad gjorde honom till en av Skandinaviens mest framgångsrika och eftertraktade entreprenörer.

Under perioden 1983-2017 har Eker Design AS vunnit 22 högklassiga designpriser, inklusive Red Dot Award och Design Intelligence Award. Dessutom har Eker Deisgn vunnit Honorärpriset från det norska designrådet två gånger för Loyds Paxter-postbil och Øveråsen Performance Line snöskoter.

De flesta associerar Bård Eker med utvecklingen av den exklusiva sportbilen Koenigsegg och båtgården Hydrolifts båtar och skridskor till den privata och professionella marknaden. Lika imponerande är utvecklingen av projektion Design, nya plogar för Kverneland, revolutionerande medicintekniska produkter för säker patienttransport för EpiGuard, utveckling av barnvagnar för Stokke och videokonferensutrustning för Cisco.

Bård föreläser på norska och engelska.

Pressbilder

Bård Eker

Bård Eker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2