Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Beate Bjelke

Beate Bjelke

Hittar potentialen i människor och organisationer

Beate Bjelke talar om effektivitet – personlig effektivitet, ledarskaps effektivitet och kommunikations effektivitet. Finns det något nytt att höra om det?

Ja, absolut – eftersom arbetets villkor förändras med nya arbetsplatser, nya kollegor, nya arbetssätt, förväntningar och app’ar. Och även om man behärskar effektivitetens ABC, så finns det nya grepp, säger hon. Målet är alltid att åhörarna känner att de hittar potential i sig själv när de lyssnar.

Hon kallar sig "företagspedagog" – eftersom arbetsplatsen är en så viktig arena för lärande. Det vill säga att hon inspirerar som utbildare, talare, facilitator och coach. Hon driver sitt eget konsultbolag där kunderna är allt från stora, internationella koncerner till enskilda individ. Hon startade sin karriär som konsult och utbildare hos TMI – Time Manager International i Danmark där hon höll den så kallade "charmkursen" och även utbildade andra konsulter i den. Och innan dess hos Hartmark-IRAS i Norge.

Beate har en fil. kand. från Oslo Universitet i religionshistoria, pedagogik och engelska. Hon föreläser även på både norska och engelska. Hennes föredrag handlar om personlig effektivitet – hur man får tiden att räcka till – om ledarskaps effektivitet och kommunikations effektivitet.

Pressbilder

Beate Bjelke

Beate Bjelke

Samhällsbyggnad

Aktivitetsledare

Föreläsare med ämnesexpertis

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2