Björn Abild

Björn Abild

Mission completed!

Han blickar tillbaka och blir lite filosofisk när han inser vad han, tillsammans med alla fantastiska team har åstadkommit. Stolt går han nu vidare från Hemtex till det han kallar "Mitt liv 2.0 AB".

Björn Abild är mycket engagerad och ger energi, både som person och på scenen. Han har en otrolig bredd då det gäller vad han kan och ska tala om. Allt har han dessutom själv varit med om och genomfört under sina mer än 20 år som VD för olika bolag. Björn prioriterar alltid kultur och personal i sina förändringsprocesser, vilket leder till framgångar.

Hemtex har precis gjort det bästa resultatet sedan 2007. ICA Special lyckades de få att gå från röda till svarta siffror. Axfood Närlivs som han faktiskt startade upp från scratch omsätter idag miljarder och är ett mycket välmående företag. Någonting gjorde han väldigt rätt!

Hans senaste uppdrag var att få ordning på Hemtex och skapa en plattform för långsiktig lönsamhet och det är nu genomfört. Björn avgår nu, men det var inget lätt beslut. Han lämnar över VD-skapet till nuvarande försäljningschef på Hemtex och är övertygad om att han kommer att lyckas mycket bra med att fortsätta på den positiva trend som etablerats och att fortsätta utveckla företaget.

Nu ligger "Mitt liv 2.0 AB" framför honom och det som tidigare känts så självklart i hans arbete blir nu inte lika självklart. Men han känner att han vill vidare, att förvalta och stå still är inget för honom. Han kommer att fortsätta leva efter devisen "om man inte utvecklas så avvecklas man". Nu är det familjen, målet är inte längre endast praktiskt och resultatinriktat, utan också av existentiell och abstrakt karaktär. Mycket mer hjärta än hjärna. Som Vice VD i "Mitt liv 2.0 AB" kommer han att rapportera till Louise, VD och hustru. Samma otålighet, drivkraft och nyfikenhet som givet honom professionell framgång driver honom nu mot något nytt och spännande.

Pressbilder

Björn Abild

Björn Abild

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2