Bosse Andersson

Bosse Andersson

Bosse Bildoktorn - Välkänd från flera TV-program

Med utgångspunkt från sitt liv med bilar och motorer berättar Bosse om möten och annat som hör livet till.

Bosse Bildoktorn Andersson har i många radio och TV-program hjälpt bilägare att ordna fel. Hans andra stora intresse är whisky, som han gärna också talar om. Kunnigt och med humor, precis som när han talar om bilar.

Bosse Bildoktorn heter egentligen Bosse Andersson, men har efter många års arbete som bilreparatör och reporter i olika motortidningar fått smeknamnet "Bildoktorn". Sedan några år tillbaka har han i radions P4 Jönköping och P4 Riks via telefon hjälpt bilägare att lösa problem. Därefter tog han steget till TV och blev "Bildoktorn" med hela svenska folket. Bosses stora kunskaper om bilars fel och brister beror främst på hans egna misslyckanden. Allt började 1963, då han var tio år gammal och insåg att han aldrig skulle klara av att bygga en evighetsmaskin. Han hoppade av uppfinnarkarriären och bestämde sig i stället för att bli bilmekaniker och på den vägen är det.

Bosse Andersson har ytterligare ett ess i bagageluckan; ett brinnande whiskyintresse! Förutom att han då och då tar sig en sängfösare så har han under drygt 30 år samlat på sig stora kunskaper i ämnet. En ny hängiven publik har upptäckt hans whiskyprovningar och föreläsningar om Skottlands flytande guld. Bosses whiskyintresse har nu resulterat i boken "Whiskyresan, en personlig rundresa i whiskyns hemland" något han gärna även föreläser om på äkta Bosse Bildoktor-vis: Passionerat, kunnigt och med glimten i ögat!

Pressbilder

Bosse Andersson

Bosse Andersson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2