Camilla Saarinen

Camilla Saarinen

Eget ansvar, feedback & förståelse

Camilla Saarinen har studerat organisationspsykologi, grupputveckling och pedagogik samt är även certifierad coach och mental tränare. Hon var nominerad till Årets talare - Genombrott 2017.

Med decenniers studier kring framgångsfaktorer och mänsklig potential ger Camilla föreläsningar och utbildningar om vad som krävs för att skapa ett klimat som gynnar både den enskildes utveckling och gruppen som helhet. Hon jobbar med både chefs- och personalgrupper samt har under många år anlitats som process- och projektledare för flera utvecklingsprojekt. Camilla har även en bakgrund som högstadie- och gymnasielärare.

Hennes specialitet är kommunikation, arbetsglädje, bemötande, attityder och vanemässiga beteenden, framför allt på arbetsplatser. Med sina många års erfarenhet av undervisning och utvecklingsarbete ger hon kraftfulla utbildningar, seminarier och workshops för organisationer, företag och nya entreprenörer.

Camillas ledord är driv, glädje och engagemang. Hon är en kunnig och inspirerande föreläsare som delar med sig av sin kunskap och personliga erfarenheter, på ett rakt och ärligt sätt med många skratt och livliga diskussioner. Hennes föreläsningar bygger på exempel från vardagen vilket gör det lätt för samtliga deltagare att känna igen sig själva. Camilla anlitas med fördel när man vill ha både inspirerande föreläsningar och fördjupande workshops, alternativt hela föreläsningsserier inom valda ämnen. Föreläsningarna varvas med gruppsamtal och egna reflektioner där drivkraft, positiv energi och eftertanke ständigt är påtagligt närvarande.

Camilla lyfter frågan kring vikten av feedback och att försöka förstå varandras behov. Dålig stämning, vi och de-känsla, missnöjessnack i korridorerna, stress och låg motivation… symptomen på en negativ arbetskultur kan vara många. Vems ansvar är egentligen arbetskulturen? Kan vi överhuvudtaget ändra på den? Självklart! För du är inte fast i en arbetskultur. Du ÄR arbetskulturen. En lättsam och lagom provocerande föreläsning för dig som vill vara med och skapa en bättre kultur på din arbetsplats, i din relation, eller med dina vänner.

Camilla visar varför man med lätthet kan lyckas inom vissa områden, samtidigt som det kan vara en kamp att nå resultat inom andra. Hon ger även verktygen till hur man kan skifta perspektiv och hämta energi från sådant man tidigare har dränerats av. Även om målet oftast är att utveckla organisationen så är utgångspunkten alltid personlig utveckling och eget ansvar.

Video

Pressbilder

Camilla Saarinen

Camilla Saarinen

Mental tränare

Fotograf: Robie Aqvilin

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2