Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas

En ofta provocerande artist, men en folkkär sådan

Caroline af Ugglas förknippas ofta med biten "Snälla, snälla" från Melodifestivalen. Eller som körledare. Eller från alla sina framträdande i olika TV-program.

Caroline af Ugglas är en ofta provocerande artist, hon är tal- och sångpedagog, konstnär och har avverkat Calle Flygares teaterskola. Hon är sångterapeut och inte minst sångerska med grammisnomineringar och internationella framgångar bakom sig. Hon har hunnit med 11 musikalbum och under pandemin la hon allt fokus på sitt konstnärskap och målande men är nu återigen ute på Sveriges scener. Caroline är körledare för "Alla kan sjunga"-körer i Stockholm och Uppsala, och föredragshållare där hennes ämnen är röst- och sångträning, teambuilding och inspiration, kommunikation och underhållning. Hon är en ofta sedd gäst i TV, där hon senast medverkat i populära program som "Så ska det låta", "Dobidoo", "På spåret" och "Melodifestivalen".

Caroline af Ugglas menar att alla kan ta ton och bli glada – sång ökar nämligen välbefinnandet. Det är till och med vetenskapligt bevisat att man blir gladare av att sjunga. Förklaringen är enkel. Hjärnans sångcentrum angränsar direkt till vårt lustcentrum, och impulser spiller hela tiden över. Och alla kan sjunga, bara de vill menar hon. Det handlar bara om att få rätt träning, något hon gärna förmedlar.

Pressbilder

Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas

Fotograf: Heinz Liljedahl

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2