Chris Pettersson

Chris Pettersson

En resa från Småland

Chris Pettersson berättelse utgår ifrån sina erfarenheter i barndomens Växjö och hur jantelagen, mobbing och känslan av att vara annorlunda blandas med hans erfarenheter som nattklubbschef, toppsäljare och föreläsare.

Samtliga av Chris föreläsningar utgår ifrån hans egna liv och upplevelser med psykisk ohälsa och det mörker som har blandats med framgång och total lycka. Chris Pettersson är det ultimata exemplet på en person som visar vägen för vikten av att kunna leda sig själv.

Chris Petterssons föreläsningar:

Till helvetet och tillbaka igen – En motivation i psykisk (o)hälsa
Detta är föreläsningen som låter dig som aldrig varit nära psykisk ohälsa eller som har tittat på från sidlinjen att kunna följa mer rakt ned i det avgrundsdjup som psykisk ohälsa kan innebära. Du får förståelse för hur det kan kännas och vad man kan uppleva.

Därefter så reser vi tillbaka och får möta de fantastiska möten, ljuset, de goda människorna och förändringarna som kan rädda liv. Vad kan du som person vid sidan om göra för att skapa ljus och goda möten?

Detta är en föreläsning som syftar till att ge dig förståelse t.ex. som chef, som vän, som tränare eller som partner till någon som går igenom ett helvete. För du kan göra skillnad om du bara vill.

Jag dog varje natt – Och föddes varje morgon
Under flera år var Chris fast i en sjukdom han inte kunde ta sig ur. En mental åkomma som höll på att kosta honom livet. I denna målande föreläsning så berättar Chris om att leva dag för dag med psykisk ohälsa som fullkomligt och utan nåd äter upp dig, dina relationer och allt du älskar och lever för.

Han berättar också om sina tankar och resa från sängliggande till springande och alla händelser däremellan som fick honom att idag vara en mycket starkare individ med en comeback som inte många skulle klarat av. Han ger dessutom sina bästa tips för dig som mår psykiskt dåligt eller som har fastnat i destruktiva tankar och beteenden.

När allting faller – 10 actions när livet går åt helvete
Med sina egna erfarenheter i bagaget så tar Chris med dig på en resa som skall hjälpa dig att förstå vad du själv kan göra när ditt liv faller samman pga psykisk ohälsa. Det är nycklar för att förstå dig själv men också nycklar för att ta dig ur tankar och mönster som drar ner dig! Du får med dig 10 stycken konkreta actions för att du skall kunna sätta upp en actionplan, en handlingsplan för ditt tillfrisknande.

Samtliga actions och nycklar är baserade på empiriska och evidensbaserade erfarenheter. Chris berättar också på ett pedagogiskt sätt i denna föreläsning anekdoter och historier kopplade till nycklarna som får åhöraren att än mer förstå kontexten i vilken de kan användas.

Även monster skall dö
Denna föreläsning handlar om Chris och många andras vidare kamp mot sin psykiska ohälsa. Hur hans egen fight tog ny fart och gav frukt när han skapade sina unika metoder och actions för att ta sig an sina egna demoner, sina monster. Han berättar på ett målande sätt hur hans tankegångar gick de där åren och hur hans barndom blandat med ungdom och vuxenliv har påverkat både hans sätt att se på världen, men också hur han har lärt sig att bemöta den.

Du får självklart veta hur du kan bemöta dina monster och du kommer efter denna föreläsning inse, att även de monster du har framför dig skall dö, precis som allt annat.

Inget är för evigt, inte ens dina monster!

Pressbilder

Chris Pettersson

Chris Pettersson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2