Christer Borg

Christer Borg

Psykolog, psykoterapeut, handledare och föreläsare

Christer Borg arbetar sedan många år som handledare inom kriminalvården. Han talar om människor utgående från deras nuvarande livssituation men även från deras historia.

Christer Borg är legitimerad psykolog och psykoterapeut samt sedan många år handledare inom bl.a. kriminalvården. Christer är dessutom professionell föreläsare med ett brett utbud inom sitt område. Exempel på ämnen är: Vad styr arbetsgruppen? – om den tysta agendan.

Nöjd med dina relationer? – om upprepningsmönster. Klienten i fokus? – om professionellt förhållningssätt. Kameleont eller psykopat? – om att finna sin roll. Svårt att prestera? – om stressens påverkan. Parallellprocesser – vad är det och hur uppstår de?

Att möta och förstå personer med psykiska störningar. Kriskunskap och krisstöd – när det oväntade sker.

Christer utgår från en syn på människan där hon inte bara ses i sin nuvarande livssituation utan också är summan av sin hittillsvarande historia. Han beskriver möjligheter till förändring av våra relationer och vår kommunikation. Om vi med civilkurage kan granska den tillvaro vi lever i så är första steget taget. Christer Borgs föreläsningar är fyllda av fakta, beskrivande exempel, anekdoter och personliga berättelser som berör åhöraren genom att det som beskrivs ofta känns igen i den egna vardagen – både yrkesmässigt och privat.

Pressbilder

Christer Borg

Christer Borg

Ledarskap

Medarbetare & Team

Medarbetare & Team

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2