Christer Ljungberg

Christer Ljungberg

Entreprenör med fokus på hållbarhet och miljö

Städer, trafik och miljö i en post-corona värld präglad av digitalisering och Jevons paradox - om nattåg och urban bazar samt den framtid vi ska leva i. Med 30+ års erfarenhet av strategiska transportfrågor och en passion för att skapa en hållbar framid.

Christer Ljungberg har en bakgrund som grundare av konsultföretaget Trivector, med tre olika bolag som arbetar med hållbara transporter, managementkonsulting och IT för kollektivtrafiken. Han är också en av grundarna till EC2B Mobility AB, som leverera transport som tjänst.

Ett av Christers stora intressen är framtidsspaning. Det betyder att hans föredrag alltid är uppdaterade med senaste fakta och analys. Uppdaterad fakta blandas med anektdoter, humor, allt i ett medryckande tempo.

Genom åren har Christer Ljungberg hållit mer än 1000 föredrag. Han skräddarsyr sina föredrag utifrån kundens specifika behov. Bland tidigare kunder finns förutom stora konferenser som Transportforum, Stadsbyggnadsdagarna, Nordic Rail, ECOMM, CIVITAS, Stora Mobilitetsdagen även de flesta av Sveriges större kommuner, regioner och många av sveriges största privata företag.

Christer är en av grundarna till Eslövsrevyn, där han skrivit texter, sånger och regisserat. Detta blev inledningen till hans framträdande, och att stå på scen. Och gör att hans föreläsningar har en touch av humor.

Christer modererar också allt från stora internationella konferenser till paneldebatter i Almedalen.

Pressbilder

Christer Ljungberg

Christer Ljungberg

Fotograf: Lars Lydig

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2