Christian Wass
Fotograf: Eva Quirbach

Christian Wass

Vi har kraften

Christian Wass håller inspirerande och engagerande föreläsning om den kraft vi alla har för att hantera de utmaningar livet oundvikligen för med sig.

Varje dag ställs människor inför sitt livs tuffaste match. Vad den utlösande faktorn är har mindre betydelse eftersom vi alla har våra egna referensramar. Något som för dig kan te sig i det närmaste obetydligt, kan för någon annan vara oerhört traumatiskt. Det beror helt på vad vi har för tidigare erfarenheter och var vi för tillfället befinner oss i livet. Det finns ingen generell måttstock för den inre smärtan.

Christian Wass, hittills, största utmaning i tillvaron inleddes när han som tjugoåring dök från en badbrygga, hamnade fel och bröt nacken. Sedan dess är Christian förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. En total och stenhård omstart av livet tog sin början men han har tagit sig vidare. Mycket tack vare sin familj, vänner och fantastisk vårdpersonal men också tack vare sin egen kraft. En kraft som Christian innan olyckan inte trodde sig besitta men som likväl fanns där när den behövts som mest.

Christians lärdomar som du kan använda dig av i ditt liv:
Det som förenar oss och som utvecklar vår inneboende kraft, är de lärdomar vi gjort längs vägen. I föreläsningen presenterar Christian ett antal konkreta verktyg som fungerar i det verkliga livet. Mellanmänskliga verktyg som varit oerhört viktiga på hans livsresa och som du omedelbart kommer att kunna använda dig av, både på ditt arbete och privat. Christians håller inspirerande föreläsningar som:

  • Kopplar ihop en personlig förändringsprocess med en organisations på ett unikt sätt.
  • Blandar vetenskapliga fakta med egenupplevda händelser på ett underhållande vis.
  • Ger dig tre konkreta och mellanmänskliga förändringsverktyg att omedelbart börja använda i vardagen: Berätta, beröm och be om hjälp.
  • Föreläser med tydlig struktur, hjärta och tid för reflektion. Allt för att budskap och verktyg verkligen ska fastna.
  • Levererar en föreläsning åhörarna/medarbetarna kommer ihåg även lång tid efter.

Tillsammans blir vi starkare!

Christian Wass är civilekonom och f.d. aktiemäklare, som numera är en flitigt anlitad föreläsare i både Sverige och Norge. Som föreläsare har han mött tusentals människor på företag och organisationer av varierande storlek och levererar alltid sitt budskap med både värme och humor.

Christian blev utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA 2010, var nominerad till Stora Talarpriset 2012 och samma år kandidat till Augustpriset med sin självbiografi, "Invalido – på ett ögonblick förändrades allt".

Sagt om föreläsningen:
"Christian sätter ord på det svåra och ger perspektiv på att all förändring börjar och slutar med din egen vilja att nå nya mål." - Olov Carlsson, civisionschef nyheter & sport, SVT

"Ibland träffar man på personer som förändrar något inom en, det kan vara både smärtsamt och underbart. Du har åstadkommit den förändringen. Tack för det!" - Leif Östlind, VD Kils Energi

Pressbilder

Christian Wass

Christian Wass

Fotograf: Eva Quirbach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2