Christina Haugsöen
Fotograf: Simone Syversson

Christina Haugsöen

Hjärnkoll på kommunikation

Christina Haugsöen är ofta anlitad som föreläsare och coach. De senaste åren har hon bland annat arbetat med Volvo, Polisen och Billerud Korsnäs.

Christina Haugsöen har över 20 års erfarenhet av att arbeta tillsammans med ledare och medarbetare. Hon arbetar som föreläsare och utbildare, men även i längre processer med ledningsgrupper och medarbetare. Christinas ämnen är bland annat kommunikation, ledarskap, organisationsutveckling, kompetensutveckling och beteendevetenskap.

Hon arbetar tillsammans med ledare för att skapa både effektivitet och trivsel på arbetsplatser. Målet för Christina är att hjälpa ledare och medarbetare att bli trygga i sina roller och att både må bra och prestera.

Hjärnkoll på kommunikation
Hjärnkoll på kommunikation är en av Christinas populäraste föreläsningar på arbetsplatser. Grunden för framgångsrik kommunikation handlar bland annat om att förstå andra människors tolkningar, mönster, retorik och röstlägen. Men det handlar också om att förstå andras rädslor, glädje och motivationsfaktorer. Kommunikation är den viktigaste nyckeln till att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser.

Christina har bland annat arbetat som rektor, i grunden har hon en Fil Kand i Statsvetenskap och Historia, en gymnasielärarexamen och har även studerat beteendevetenskap på Karlstads universitet. Christina är också Certifierad utbildare inom ledarskap via Learning Tree International. Hon har undervisat inom beteendevetenskap på Karlstads universitet och har lett kurser för bland annat Pricewaterhouse Coopers, Volvo, Säkerhetspolisen och många andra organisationer både inom privat och offentlig sektor. Christina är den instruktör som fått högst poäng av alla instruktörer som Volvo anlitat - 4,74 av 5 möjliga.

Christina Haugsöen är en lättsam person som föreläser och utbildar utan pekpinnar och gärna med många skratt och livliga diskussioner. Hon bygger föreläsningarna och utbildningarna på exempel ur vardagen, och där det är lätt för deltagarna att känna igen sin egen verklighet.

Christina briljerar med sitt sätt att kommunicera och inspirera inom sitt kompetensområde. Hon ger konkreta tips, är inlyssnande och professionell. Hon baserar sina "tankar" på fakta och forskningsunderlag samt sin långa erfarenhet inom området. Jag kan varmt rekommendera Christina som föreläsare och inspiratör. - Sofia Ring, Verksamhetsutvecklare på SAAB, Linköping

Pressbilder

Christina Haugsöen

Christina Haugsöen

Föreläsare och utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2