Claes Hellgren

Claes Hellgren

Efterfrågad föreläsare på tema som team och samarbete

Claes Hellgren är en av landets mest framgångsrika handbollsspelare som håller föreläsningar där han talar om hur man bygger ett lag och om allas ansvar för att nå mål. Numera arbetar han med spelarutveckling på elitnivå och som expertkommentator i TV4

Claes Hellgren är en av Sveriges mest framgångsrika handbollsspelare genom tiderna och en efterfrågad föreläsare i näringslivet.

Allt fler företag väljer att i en hårdnande konkurrens dra lärdom från den extremt prestationsinriktade och konkurrensutsatta idrottsvärlden. Hur samarbetar vi tillsammans på bästa sätt? Hur byggs ett effektivt lag upp där alla tar ansvar, ger sitt yttersta och kämpar för varandra? Hur får man alla att dra mot samma håll för att uppfylla de gemensamma målen? Hur bygger man upp en stark mentalitet i en grupp? Alltsammans frågor som är välkända för idrottscoacher på elitnivå. Claes kan även vinkla föreläsningar mot hur vi hanterar förändringar mm.

Claes meritlista är lång både som spelare, där han utsågs till världens bäste målvakt 1984-85, och som head coach för USA: s OS-lag och som förbundskapten för damlandslaget i handboll 1998. Numera arbetar Claes både med spelarutveckling på elitnivå i Danmark och Sverige, som expertkommentator för TV4 och med föreläsningar och utbildningar.

Han är även författare till flera böcker och föreläser om ledarskap, motivation, livsbalans, målsättning och om gruppdynamik. Claes Hellgren talar även om friskvård, kost, motion och hur man undviker stress. Ytterligare ett ämnesområde berör värderingar samt etik och moral.

Claes Hellgren beskrivs som karismatisk, närvarande, slagkraftig och mycket underhållande. Han gör cirka hundra föreläsningar per år och får alltid toppbetyg.

Pressbilder

Claes Hellgren

Claes Hellgren

Expertkommentator

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2