SaraClaes Schmidt

SaraClaes Schmidt

VARNING! Denna föreläsning kan allvarligt skada dina fördomar.

Våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma.

Han var nominerad till Årets talare - Man 2018.
De flesta vet att mångfald och oliktänkande är positivt, utvecklande och rent av livsnödvändigt för ett levande samhälle. Trots det tillåter vi rädsla, nedärvda normer och gamla tankesätt styra våra liv. Vem programmerar din hjärna och vem bestämmer vad du ska tycka och tänka?

Bara för att vi inte stött på ett visst fenomen tidigare, betyder det inte att detta måste vara något onaturligt, onormalt eller ens ovanligt - det betyder förmodligen bara att vi är ovana vid just det fenomenet.

Kvinnor, män och alla vi andra - en underhållande och interaktiv föreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Föreläsningen är en blandning av humor och allvar, fakta och fiktion, inspiration och erfarenhet, med det primära syftet att uppdatera och bredda vårt sätt att tänka.

I bästa fall blir du medveten om dina fördomar - i sämsta fall har du bara flyttat dina egna gränser ett par snäpp framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Claes Schmidt, inspiratör, entreprenör och f.d. marknadschef blev känd som Sara Lund över hela landet när han "kom ut" som transvestit 2003. SaraClaes föreläser alltid som Sara. Dels för att han är transvestit, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka. 2010 erhöll SaraClaes "Stora Talarpriset" och 2012 kom boken "Från Man till Människa".

Video

Pressbilder

Artiklar

SaraClaes Schmidt

SaraClaes Schmidt

Inspiratör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2