David Ol-Lars

David Ol-Lars

Effektiva team i utmanande situationer

David Ol-Lars arbetar framgångsrikt som tränare och handledare för team och ledare. Bland hans kunder finns en stor bredd av organisationer t.ex. specialenheter inom polis och militär, mindre IT-företag och stora internationella koncerner.

David är föreläsaren med berättelser från situationer de flesta av oss aldrig kommer att möta. Hans mix av unik yrkesbakgrund och erfarenhet kryddat med passion ger åhöraren inspiration till härvaro och tid för reflektion. Vikten av mellanmänskliga relationer framhävs på ett kreativt sätt. Genom förståelse skapas en inbjudande miljö till nya insikter kring hur vi kan uppskatta och värdesätta våra olikheter på bästa sätt och välja att göra skillnad i vardagen.

David har arbetat större delen av karriären som operatör och ledare inom polismyndighetens specialenheter där terror, krissituationer och förhandling varit i fokus.

Att utbilda och skapa effektiva team och ledare i utmanande situationer tillhör Davids specialistområden, både på internationell och nationell nivå.

Föreläsningar och workshops anpassas efter kundens önskemål och behov, men alltid med forskarbaserade teorier i grunden. Genom fängslande storytelling och en entusiasmerande personlighet skapas förståelse för hur vi människor kan välja att möta vår vardag och våra medmänniskor på ett sunt sätt.

Team, ledarskap, konflikthantering, relationer, personligheter, svåra samtal och motivation är några av de ämnen som David skapar förståelse för på bästa möjliga sätt. Hans flexibilitet samt analytiska och inkännande förmåga kring interpersonella relationer ger team och organisationer möjlighet att växa sunt och effektivt.

David motiveras själv av nya lärdomar och insikter och reflektera därför efter varje uppdrag för att skapa bestående positiv utveckling.

Pressbilder

David Ol-Lars

David Ol-Lars

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }