Dominika Peczynski

Dominika Peczynski

Konferencier och moderator

Dominika Peczynski är entreprenör, programledare, skribent, popstjärna och en mycket erfaren konferencier och moderator.

Svenska folket fick stifta bekantskap med Dominika Peczynski 1992 då hon var ung debutant i avantgardistiska popgruppen Army of Lovers, som med sin unika stil och karisma tog hela Europa med storm. Under åren som följt har Dominika utöver jobbet som internationell popstjärna arbetat som programledare - i såväl svensk som brittiskt och polsk TV. Hon har startat och drivit ett antal företag, bland annat Nordens första dejtingsajt Lovesearch och den PR-byrå hon arbetar med idag. Dominika är en flitigt anlitad skribent och med tidningar som Aftonbladet och glamourösa miljonärsmagasinet Connoisseur bland uppdragsgivarna och hon är författare till den prisbelönta kokboken Östeuropas kulinariska hemligheter.

Dominika Peczynski bemöter omvärlden med en smittsam energi, glimten i ögat, humor, intelligens och nyfikenhet. Hon har en stark scennärvaro, är påläst och frispråkig och har en förmåga att snabbt och med lätthet finna sig i alla typer av situationer och med olika sorts människor.

Kombinationen av Dominikas närhet till skratt ihop med hennes förmåga att tala allvar och att få folk att slappna av och känna sig bekväma gör henne till en tillgång som konferencier och moderator i alla sammanhang!

Pressbilder

Dominika Peczynski

Dominika Peczynski

Programledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2