Ebba Blitz

Ebba Blitz

Programledare, moderator och konferencier

Ebba Blitz är en erfaren programledare och konferencier. Hon har bland annat lett TV-program som När & Fjärran och Draknästet.

Ebba Blitz har läst ekonomi, med inriktning på marknadsföring, vid Stockholms universitet och parallellt arbetat som programledare. Hon gjorde reseprogrammet När & Fjärran under fem säsonger, då hon arbetade som programledare och inslagsproducent. Hon har också lett körgalan Toner För Miljoner flera år i rad i ett fullsatt Globen.

Hösten -98 och sommaren -99 tillbringade Ebba en månad i Silicon Valley för att studera tillväxten i Nya Ekonomin i norra Kalifornien. Hon gjorde bland annat intervjuer med riskkapitalister, entreprenörer, professorer och företagsledare för att ta reda på vilka faktorer som bidragit till att just denna region uppvisat en sådan enorm ekonomisk expansion under de senare åren. IT-frågor och entreprenörskap har sedan dess blivit något av ett favoritämne att debattera eller föreläsa kring.

Ebba Blitz är mycket intresserad av ledarskapsfrågor och entreprenörskap. Hon har gjort comeback i tv-rutan som programledare för SVT:s "Draknästet". Svenska entreprenörer som presenterar sina affärsidéer för fem drakar inom investerarbranschen, som sedan bedömer om och hur mycket pengar de vill satsa på dessa. Idag är Ebba entreprenör i Silicon valley

Förståelse för näringslivet i kombination med erfarenheten av att leda TV-program och större galor gör att Ebba Blitz är som klippt och skuren för att leda större evenemang.

Pressbilder

Ebba Blitz

Ebba Blitz

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2