Elin Flyman

Elin Flyman

Moderator

Elin Flyman är en påläst, lyhörd moderator med glimten i ögat.

Hon har en gedigen akademisk bakgrund som civilingenjör och är utbildad coach. Hon brinner för det utvecklande samtalet och får alla att känna sig trygga och hörda.

Elin har en bakgrund inom Business navigation i stora företag som IKEA och Plantagen.

Sagt om Elin;
På ett inspirerande sätt har Elin hållit en workshop i tema ekonomi och privatbudget hos oss på Propus. Med hög energi, fint bemötande och stor lyhördhet ledde Elin diskussioner och samtal framåt under hela workshopen för en diversifierad målgrupp. - Mari Roos Coach Propus AB.

Elin Flyman höll i flera workshops under sin senaste anställning och hade en speciell förmåga att fånga deltagarna och få ut det bästa av workshopen. Jag uppskattade framförallt den noggranna planeringen som visade på struktur och kontroll på vad som skulle hända under workshopen samtidigt som det fanns en flexibilitet i diskussionen och en känsla av att deltagarna fick föra fram sina åsikter på ett öppet och ärligt sätt. Elin ledde dessa workshops med stort självförtroende och tack vare hennes varma personlighet och goda struktur fick hon väldigt bra feedback av mig som chef och av alla deltagarna. Jag skulle utan tvekan rekommendera henne för liknande uppdrag i framtiden. - Jakob Hagman, Plantagen.

Pressbilder

Elin Flyman

Elin Flyman

Internationella konferencierer

Religion

Aktivitetsledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2