Elisabeth Massi Fritz
Fotograf: Christoffer Hunt

Elisabeth Massi Fritz

Advokat som arbetat med brottsoffer våldtäkts- och hedersbrott

Elisabeth Massi Fritz har mottagit flera utmärkelser för sitt engagemang och mod i samband med sitt arbeta att förändra synen på brottsoffer, våldtäktsmål och hedersrelaterade brott. Andra ämnen hon talar om är jämställdhet, chefskap och karriärfrågor.

Elisabeth Massi Fritz är advokat och har genom sitt arbete bidragit till att förändra synen på brottsofferfrågorna, på våldtäktsmål och hedersrelaterade brott i Sverige. Elisabeth har mottagit flera utmärkelser för sitt arbete, engagemang och mod, bl.a. årets yrkeskvinna 2002 och nu senast årets kvinna 2008. Hennes ämnen är: advokatens arbete, jämställdhet, chefskap, karriär samt hedersmord och andra hedersbrott.

Elisabeth har utländsk bakgrund men är född i Sverige. Hon har läst juridik vid Stockholms universitet och har alltsedan 1989 varit verksam. Hon är känd som brottsofferadvokaten och målsägandebiträdet som företräder klienter som utsatts för allvarliga våldsbrott och hon är den enda advokaten i Sverige som är specialiserad på hedersmord och andra hedersbrott. Hon har en stor erfarenhet av att företräda klienter som kommer från olika länder och har stora kunskaper om olika kulturer, religioner, traditioner och normer. Elisabeth Massi Fritz är ofta
anlitad som föreläsare, debattör, sakkunnig och expertkommentator i olika juridiska frågor och i fall som rör brottsoffer/målsäganden/brottmål.

Pressbilder

Elisabeth Massi Fritz

Elisabeth Massi Fritz

Fotograf: Christoffer Hunt

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
array(11) { ["network"]=> NULL ["network2"]=> NULL ["gclid"]=> NULL ["matchtype"]=> NULL ["copy"]=> NULL ["referer"]=> string(6) "Direct" ["last_language"]=> string(2) "sv" ["root_folder"]=> string(0) "" ["zopim"]=> array(1) { ["set_referer"]=> bool(true) } ["newsclick"]=> int(1) ["pageview"]=> int(1) }