Emma Hamberg
Fotograf: Anna-Lena Ahlstrom

Emma Hamberg

Bästsäljande författare och inspirerande föreläsare

Emma Hamberg är en av Sveriges mest lästa författare. Hon är även krönikör, illustratör, f.d. chefredaktör, programledare i TV, matkreatör och en mycket underhållande och tänkvärd föreläsare.

Emma Hamberg har givit ut ett antal kokböcker, serien Singel i stan och romaner som till exempel Mossvikenfruar, Brunstkalendern, Baddaren samt Linas kvällsbok som dessutom blivit filmatiserad. Genom åren har Emma Hamberg föreläst om en rad olika saker, bland annat stress och hur vi ska få vardagen till att fungera. Emma är fylld av rappa, roliga och kluriga råd om hur man pallar för trycket och hur man kräver sin rätt att slippa diska och i stället blir modigare i vardagen. Hon har även föreläst om kärlek och sex för skolor och personal som arbetare med ungdomar.

Om föreläsningen: "I de största dynghögarna växer de vackraste blommorna!" "Jag har allt att tacka mina misslyckanden. Och jag har misslyckats så många gånger. Riktiga dynghögar har jag lämnat efter mig. I jobbet, kärleken, min uppväxt, livet. Men något som är väldigt intressant är att efter varje misslyckande har de vuxit fram något fint och lyckat. Som jag aldrig skulle hittat om det inte skitit sig rejält först."
Ett föredrag om att våga misslyckas med den bästsäljande författaren Emma Hamberg. Om konsten att så och skörda blommor i dynga (dynga är faktiskt världens bästa gödningsmedel, både i sanning och metafor).

Pressbilder

Emma Hamberg

Emma Hamberg

Författare

Fotograf: Anna-Lena Ahlström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2