Emmanuel Ezra
Fotograf: Bingo Rimér

Emmanuel Ezra

Det goda mötet

Emmanuel Ezra har varit nominerad till Årets talare och tillhör den exklusiva skaran som har ett utvärderingssnitt på över 4,95 av 5,00 på Talarforums kundutvärderingar.

Han är kirurg och en mycket uppskattad föreläsare. Han talar om hur viktigt det är att få bort alla förutfattade meningar om människor och att i stället närma sig andra med öppenhet och nyfikenhet. Hans ämnen är bemötande, värderingar, etik och krishantering eller annorlunda uttryckt: Isberget – så lite vi vet, så snabbt vi dömer. Förväntningar och behov – kan vi påverka dem? Kompetens och bemötande - hur hänger de ihop? Värderingar – attityder - beteenden – hur hänger allt samman?

Emmanuel Ezra talar om att livet är en lång rad möten. Vi möter människor privat och i våra yrkesroller. Hur får vi till det goda mötet? En patient med obotlig cancer eller en med halsfluss, en aggressiv elev eller en arbetssökande, hur möter vi dem? I skolan, på banken, på arbetsförmedlingen, i kommunen och hemma på gatan pågår ständigt möten människor emellan. Har du funderat på hur ditt sätt att bemöta andra påverkar och formar dig?

Han är inte bara en mycket efterfrågad föreläsare, nu har han även debuterat som författare. I "Det goda mötet" skriver Emmanuel Ezra om hur vi bemöter våra medmänniskor, professionellt och privat. Vad det är som gör att ett möte blir lyckat eller mindre lyckat.

Emmanuel Ezra är en mycket tankeväckande och inspirerande föreläsare som passar för alla som någon gång möter andra människor - och det gör vi ju alla.

Video

Pressbilder

Artiklar

Emmanuel Ezra

Emmanuel Ezra

Kirurg

Fotograf: Magnus Westerborn

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2