Erik Ringertz

Erik Ringertz

Om värderingsstyrning i praktiken - Att utgå från människorna

Erik Ringertz ser företaget som en rörelse och sig själv som en gängledare. Hans medarbetare är renässanskonstnärer. Erik Ringertz blev utsedd till Årets chef 2014 och Årets VD 2016.

Erik Ringertz ägnar sig åt "extrem delegering". Den goda ledaren fattar tydliga beslut. Erik Ringertz säger konsekvent ja – till allting. När andra försöker förebygga konflikter genom att lokalisera dem så tidigt som möjligt, älskar Erik Ringertz konflikter och konstaterar, nästan med en axelryckning, att när hjärtat är med och alla engagerar sig blir det väldigt känslosamt.

Erik är en chef som vill få medarbetarna att växa lika mycket som resultatet. Han bygger framgången inifrån, med hjälp av ett gediget och tydligt ledarskap. Han är framtidens ledare redan i dag.

Erik Ringertz blev utsedd till Årets chef 2014 med motiveringen: "Han är en modig chef som med hela sitt väsen visar vad ett värderings-fokuserat ledarskap innebär. På Netlight förstår alla företagets kultur på djupet, trots att traditionella strukturer saknas. Han har en modern ledarstil som lockar talanger och som ger en skymt av hur morgondagens ledarskap kan se ut. Han bejakar kreativitet och får alla att längta till jobbet. På Netlight känner alla Erik Ringertz."

Pressbilder

Erik Ringertz

Erik Ringertz

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2