Felicia Margineanu

Felicia Margineanu

Nutiden och framtiden – engagemang, inkludering och sociala mediers möjligheter

Felicia Margineanu är en Sveriges främsta sociala entreprenörer och opinionsbildare med expertis inom sociala medier och socialt ansvar.

Hon banar väg för företag och organisationer att skapa nya, mer inkluderande samhällsnormer och kommunikation där humanitet, inkludering och mångfald står i fokus.

Felicia Margineanu föreläser om det hon brinner för, att utmana perspektiv och ger handfasta verktyg till att ta tillvara på möjligheterna som sociala medier medför, för att skapa ett mer demokratiskt och inkluderande samhälle. Felicia är känd för sitt engagemang och kreativitet. För alla som vill tända gnistan i sina medarbetare, ge en inspirationsboost och inbringa framtidshopp, är Felicia den perfekta matchen för er verksamhet, konferens eller skola.

Du kan boka Felicia för föreläsningar om sociala mediers möjligheter, normkritik, demokrati och socialt entreprenörskap. Som talare är hon passionerad och autentisk, hon berör och tar med publiken på en resa. Hon blandar det personliga och det pedagogiska, vilket gör henne till en kameleont - hon talar inför ledargrupper, ungdomar, politiker och medverkar i media och olika forum.

År 2015 släppte hon boken Uppkopplad – en guide till sociala mediers möjligheter och hon har fått ett flertal priser och utmärkelser för sitt entreprenörskap och samhällsengagemang såsom 5i12 priset, Veckans Affärer 101 Supertalanger, 150 Superkommunikatörer av Resumé, Årets Eldsjäl av Expressen och Svenska folkspel samt gjort det prestigefulla TEDx-talk.

SVT, Rädda Barnen, Postnord, FRIENDS och många fler anlitar Felicia för att utmana perspektiven och öka medvetenheten hos sina medarbetare, medlemmar och ungdomsföreningar. Sveriges grundskolor, gymnasieskolor och kommuner anlitar henne för att inspirera och utbilda lärare, föräldrar och sina elever. Över 100 000 personer har upplevt hennes föreläsningar

Ett unikt engagemang för att stärka Sveriges unga!

Det är 8 år sedan Felicia stod på barrikaderna då hon som 17 åring samlade ihop 10 000 personer på Sergels Torg efter SD:s intåg i riksdagen 2010. Hon har under de senaste åren föreläst för tusentals skolor och varit en representant för ungdomsfrågor världen över. Idag är hon aktuell med föreläsningsturnéen UTTRYCK DIG tillsammans med standup komikern och föreläsaren Goran Asaad. Syftet med föreläsningen är att stärka barn och ungas självkänsla och självförtroende.

Låt Felicia inspirera er, utmana era normer och vidga era vyer!

Pressbilder

Artiklar

Felicia Margineanu

Felicia Margineanu

Social entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2