Fredrik Andersson
Fotograf: Joakim Lenell

Fredrik Andersson

Små förändringar till ett lyckligare liv

"Om du rör på dig kan du gå hur långt som helst"

Med över 20 års erfarenhet som personlig tränare, kostrådgivare och motivationscoach, föreläser Fredrik om hälsa, kost, träning, motivation och att kunna göra enkla förändringar som genererar stora resultat i livet. Föreläsningen förmedlar ett holistiskt tänkande där den röda tråden är grunderna i kost och träning, förändring i livet och hur man får ihop det ständiga livspusslet.

Fredrik bjuder in till en spännande och motiverande föreläsning som ger deltagarna både tänkvärda tips och konkreta handlingsplaner för att kunna förändra sitt liv. Det bjuds på mängder av motivation, mycket inspiration men framför allt skratt och glädje.

Move – Your – Life - små förändringar till ett lyckligare liv.

Ur innehållet:

  • Motivation, yttre och inre?
  • Stress och hur hanterar vi den?
  • Träna eller röra på sig?
  • Att göra skillnad, enkelt eller svårt?
  • Kost och dess betydelse för lycka
  • Lycka och njutning, hur optimerar man det?
  • Konsten att få ihop livet och livspusslet
  • Real cases

Målgrupp:

Det här passar för alla typer av sammanhang, både för hela företaget som för kunder, kommuner och landsting, små- och större avdelningar. Föreläsningen passar också bra till en yngre målgrupp till skolor eller gymnasium.

När behövs den?

Föreläsningen passar vid alla typer av möten, medarbetardagar, inspirationsdagar, kickoffer, årsmöten, kundevent och träffar där hela företaget eller avdelningen träffas. Föreläsningen kan inriktas till olika målgrupper och kan t.ex. vara en belöning för lyckade insatser, firande eller motiverande och spännande inslag i konferensen eller eventet.

Tid:

Fredrik talar i 60-90 min och försöker alltid anpassa föreläsningen så den passar in till just ert event. Han tar alltid kontakt per telefon för att stämma av så kundens förväntningar matchar innehållet i föreläsningen.

Om Fredrik:

Fredrik är blekingegrabben som sadlade om från industriarbetare på Volvo i Olofström till personlig tränare och hälsocoach för drygt 20 år sedan. Med en PT-licens 1999 började resan på det lokala gymmet. Det var startskottet på en lång resa med hälsa och träning i fokus. Efter flera år som personlig tränare grundade 2004 Fredrik träningsanläggningen Motiva Sportsclub som sedermera blev en gymkedja runt i Blekinge. Fredrik har under åren fått möjlighet att hjälpa hundratals människor med deras hälsa, träning och kost. Han har fått flera utmärkelser, bland annat som Entreprenour of the year Sydost.

Kampsporten har alltid varit en stor del i Fredriks liv och redan som sjuåring började karriären, med då brottning och det blev en resa upp till elitnivå. Idag är det karate som gäller i den fina anrika klubben Carlshamns Shotokan Karateklubb.

Referenser:

Fantastiskt inspirerande. Vi fick massor med "aha" upplevelser som vi kommer ta med oss i vardagen. Kanon! -Sofia Zachrisson, ABB Götebor.

För oss som jobbar med sjuk- och hälsovård var detta verkligen en mycket inspirerande föreläsning som hav oss massor med verktyg att ta med oss i både arbetslivet och vardagen. Kanon! - Kerstin Sandin, områdeschef Region Kronoberg.

Vi är supernöjda, mycket bra och personligt. Kan varmt rekommendera Fredrik vidare. - Kamilla Hägertz, Journalist Ystad Allehanda.

Entusiasmerande föreläsning om ett långsiktigt och hållbart välmående för såväl gammal som ung, tränad eller otränad. - Johan Nordström, Revisor Andersson o Co.

Mycket bra och lättförståeligt. Fredrik har en förmåga att trollbinda och entusiasmera oss som åhörare. Rekommenderas varmt. - Petra Lindorff, Key Account Commersen Blekinge.

Du har ett personligt och engagerat sätt att förmedla dina kunskaper. Som åhörare fick vi inspiration till man kan uppnå en hälsosam livsstil med små, enkla förändringar. TACK! - Mona Rantamäki Olsson, Sekreterare Carlshamns Karateklubb.

Pressbilder

Fredrik Andersson

Fredrik Andersson

Personlig tränare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2