Gabriella Lockwall
Fotograf: Anti Wendel

Gabriella Lockwall

Bli ditt kommunikativt bästa jag

Förbättra ditt kroppsspråk och i förlängningen din kommunikation.

Gabriella Lockwall erbjuder skräddarsydda föredrag inom ämnet kroppsspråk och icke verbal kommunikation. Med humor och exempel från verkligheten belyser vi vanliga utmaningar och visar på enkla metoder som hjälper dig att öka din medvetenhet och stärka upp din icke verbala kommunikation. Med över 20 års erfarenhet anses hon vara en av Sveriges ledande inom området. Gabriella brinner för att lyfta varje individs personliga kroppsspråk och för att beröra samtliga deltagare.

I Gabriellas föredrag varvas roliga egenupplevda berättelser och insikter med faktabaserad kunskap. Diskussionerna efteråt brukar bli livliga och många igenkännande skratt utlovas. Gabriella engagerar omedelbart sina lyssnare. Hon har ett enkelt och lättfattligt språk och ställer gärna lite provocerande frågor till gruppen och demonstrerar gärna praktiskt. Föredragen bygger på mångårig erfarenhet av olika miljöer, en gedigen utbildning och ett aktivt liv som skådespelare. Gabriella har stått på scener som Berns, Göta lejon, Mosebacke, och Skansen. Hon har turnerat flitigt med egna föreställningar och har agerat i 700 improviserade konferensföreställningar på herrgårdar och slott. Hon har även medverkat i Go´kväll och Allsång på Skansen.

Delar som kan ingå i föredraget:

  • Röst- och talteknik
  • Status-/ponduskoll
  • Kroppsspråk, rörelsemönster och utstrålning
  • Konflikthantering
  • Stresshantering och avslappningsteknik

Som utbildad skådespelare och komiker visar Gabriella Lockwall på de tokigheter vi hittar på när vi inte är medvetna om vårt kroppsspråk. I ett humoristiskt, underhållande och tänkvärt föredrag belyser hon olika personlighetstyper på ett fysiskt och talande sätt. Hon visar hur vi använder våra röster och vad det förmedlar för budskap. Hon demonstrerar våra vanligaste ovanor/vanor och vad de ställer till med. Dessutom demonstrerar hon den negativa och positiva spridaren kryddat med lite manligt och kvinnligt. Alltihop med en glimt i ögat!

Samtliga guider på Vasamuseet är sedan 2004 utbildade av Gabriella i praktisk presentationsteknik. Inom ämnet besökar-/kundbemötande finns beställare som bl.a. Adlon Hotel, YH–utbildningar i Haninge Kommun.

Under hösten 2010 arbetade Gabriella som projektledare för kursen teamutveckling och kommunikativt publikbemötande på Statens Museer för Världskultur (Östasiatiska Museet, Etnografiska Museet och Medelhavsmuseet). Sedan 2008 är Institutionen för reklam och PR, Stockholms Universitet en annan återkommande kund. På Calle Flygare teaterskola har Gabriella återkommit som lärare sedan 1997.

Gabriella har arbetat med den ickeverbala kommunikationen i bemötandet sedan 1997 då hon utvecklade egna kurser på Restauranghögskolan i Grythyttan. Hennes kurser bygger på att möta varje individs personlighet och att ta fram just den personens positiva bemötande via kroppsspråk och närvaro. Gabriella kan hjälpa samtliga på ett företag att bli bättre på att kommunicera ickeverbalt med varandra, både internt och externt. Det kan vara allt ifrån en försäljare på golvet med attitydproblem, till en chef som inte tycker om att tala inför andra människor.

Pressbilder

Gabriella Lockwall

Gabriella Lockwall

Fotograf: Anti Wendel

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2