Gunnar Ekman

Gunnar Ekman

Ladda dig och andra med energi

Gunnar Ekman inledde sin karriär som polis innan han via en civilingenjörsexamen tog sig till Handels i Stockholm för att doktorera inom ledarskap och sedan dess är det ledarskap och organisation som är hans fokus. Gunnar ger ofta föreläsningar om hur man kan leda på ett effektivt sätt i förändringar, hur man kan vara en autentisk chef och hur man kan ge energi till både sig själv och sin omgivning.

Gunnar Ekman har också skrivit flera böcker om ämnen som rör ledarskap och organisation, inklusive "Från prat till resultat" och "Flyt - Ladda dig och andra med energi", som nominerades till årets HR-bok. Han har forskat och undervisat inom området det personliga, hållbara och moderna ledarskapet under de senaste 20 åren.

Dagens organisationer står inför många stora utmaningar, inklusive globalisering, digitalisering och en snabb teknologisk utveckling. Under en Gunnar Ekman föreläsning får du konkreta verktyg för att hantera dessa utmaningar och lär dig om vikten av att lyfta blicken från paragrafer och bestämmelser och höra vad som sägs på arbetsplatsen för att få en bättre förståelse av hur saker och ting ligger till och fatta kloka beslut och få förändringar att ske i verkligheten.

Pressbilder

Gunnar Ekman

Gunnar Ekman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2