Gunnar Söderström

Coach och Inspiratör

Gunnar Söderström

Våga vara så bra du kan - just där, just då

Gunnar Söderström vet precis vad vi behöver för att stärka vårt välmående och plocka fram vår inneboende kraft och potential. Han blev framröstad till Årets talare – Genombrott Man 2019.

Det blir konkret och applicerbart när Gunnar pratar om samarbetsklimat, trivsel och välmående på arbetsplatsen. Väldigt tydligt i vilken hög utsträckning det är vi själva som utgör varandras arbetsmiljö. Att på ett inspirerande och positivt sätt få syn på vilken skillnad det gör när vi tar ansvar för vårt eget och varandras välmående kan göra underverk för arbetsvardagen. En påfyllning av detta tankesätt – i kombination med tips och strategier – är en satsning som varje arbetsgrupp borde göra, liten som stor. Det är en investering som snabbt betalar sig, många gånger om, både i resultat och trivsel.

Gunnar har förmågan att leverera en glad injektion av motivation och inspiration som berör alla. Föreläsningarna är roliga och har något som alla kan känna igen sig i. Han uppskattas särskilt mycket för sina givande och tankeväckande föreläsningar om hållbar arbetsglädje och medarbetarskap.

Gunnar är i grunden naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon. Han har haft uppdrag år svenska fotbollsförbundet, åt FIFA på fotbolls-VM i Brasilien och EM i Paris samt är idag mentaltränare för Brynäs A-lag. På TV-programmet Vardagspuls har han medverkat som löpspecialist inför Lidingöloppet.

Föreläsningarna handlar mycket om hur mycket vi påverkar varandra och vad vi kan göra för att skapa en bättre känsla både på jobbet och i vardagen, att kraften att nå dit du vill redan finns inom dig – det som är avgörande är hur du förhåller dig till uppgiften. Att skaffa sig rätt inställning är förstås betydligt lättare sagt än gjort, men Gunnar kan ge dig ovärderliga verktyg till att röra dig i rätt riktning. Motivation och inspiration är nycklarna, menar Gunnar och det är precis de nycklarna han brinner för att ge dig tillgång till.

Du ska anlita Gunnar Söderström när du/din verksamhet vill:

  • Stärka arbetsglädjen och jobba för ett gott medarbetarskap
  • Förbättra såväl resultat som trivsel genom en äkta god arbetsmiljö
  • Plocka fram den inneboende kraften hos medarbetarna och nå oanade höjder
  • Ha en riktig kickstart för ökad hälsa och välmående bland personalen

Pressbilder

Gunnar Söderström

Gunnar Söderström

Naprapat & PT

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2