Håkan Ericson

Håkan Ericson

Högpresterande team - Ledarskap och medarbetarskap

Håkan Ericson är den framgångsrika tränaren som ledde U21-landslaget till sitt första EM-guld någonsin. Han har även varit ansvarig för Svenska Fotbollförbundets ledarutbildningar.

Du kan inte planera och förvänta dig framgång – men du kan förbereda dig "som om" det är möjligt - för att på så sätt optimera förutsättningarna!

Föreläsningar om: Ledarskap, team, motivation, drivkrafter och mentala processer

Ledarskapet måste belysas tydligare – det är Håkans erfarenhet! Organisationer måste förstå att bra ledarskap tar tid i anspråk av den totala arbetstiden - chefer måste få möjlighet att utöva bra ledarskap genom att avsätta tid och resurser för att leda andra.

Det handlar också om att välja chefen med omsorg – fackkompetens är inte detsamma som ett bra ledarskap. Ledarskap kopplat till en klar vision men med stor personlig frihet är det som får de flesta att presentera långt bortom tänkbara mål, speciellt för generationerna som ska ta över vår framtid.

Ohälsan exploderar tyvärr på svenska arbetsplatser – kostnaden för sjukskrivningarna uppskattades till 67 miljarder 2018. Enligt undersökningar så är knappt 15% engagerade på jobbet.

Med rätt ledarskap ökar möjligheterna till ett sunt medarbetarskap. Är du rätt behandlad på din arbetsplats så ökar möjligheterna att du är den du vill vara även när du kommer hem – känner du mål och mening ökar automatiskt prestationen och resultaten på jobbet.

Håkan Ericson föreläser om ledarskap, medarbetarskap, team och positiva målbilder. Han föreläser även om den yngre generationen. Han har mycket stor erfarenhet av att leda, utveckla, coacha och samarbeta med 90-talister, både som pappa, och som guldvinnande ledare för U21-landslaget.

Föreläsningarna kan hållas i punktform med några exempel på 30 - 60 min, som en utbildning på flera halvdagar eller som en implementering i ett företag under en längre period.

Sagt om Håkan;
"Var på lunchseminariet "Framgångsrika Linköping" på Stora Hotellet i fredags och fick då uppleva ett föredrag av Håkan Ericson (f.d. förbundskapten för det framgångsrika U21-landslag som tog EM-guld 2015 m.m.). Det var ett oerhört inspirerande föredrag om ledarskap, med särskild inriktning på hur man kan arbeta med att leda den nya generationen individualister födda på 90-talet. Jag är jättetacksam för att jag fick uppleva det seminariet. Måste ha varit på en bra bit över 1 000 föredrag och seminarier genom åren, men det här var banne mig det bästa jag varit med om och jag hoppas att fler ska få uppleva det." - Hans Lundberg, Botrygg

Pressbilder

Håkan Ericson

Håkan Ericson

Fotbollscoach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2