Hampus Nessvold
Fotograf: Olov Sotarn Tegby Frisk

Hampus Nessvold

Skapar debatt och gör skillnad!

Hampus Nessvold gör en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen.

Han är en ung, driven och begåvad skådespelare, artist, manusförfattare och programledare, född 1996 i Värnamo. Han är en ny stjärna att räkna med, vars spännande resa många följer med stort intresse.

Hampus Nessvold känns bland annat igen som en av huvudrollerna i humorserien 24 karat i P3, vilken även nominerades Eurovisionens TV- och radiopris d'Or, programledare i Zia och Nessvold i P3, Tänk till snackar stress på UR/SVT1 och webbserien Hampus gör sommaren.

2017 släppte Hampus den hyllade och uppmärksammade boken, Ta det som en man. I den skriver han om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex. Han delar med sig av sina erfarenheter av t.ex. manlig vänskap, olycklig kärlek och sexmisslyckanden. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En viktig bok! För alla som är eller känner en ung man. Boken gavs ut med tillhörande soundtrack, där varje låt är kopplad till ett kapitel i boken. Debutalbumet heter Be a man. Missa inte heller hans senaste singel Soundtrack of My Life som Hampus bl.a. skrivit tillsammans med Miss Li.

Våren 2019 debuterar Hampus Nessvold på scen i soloföreställningen med samma namn. Den humoristiska, musikfyllda och något tragiska scenföreställningen Ta det som en man är en förlängning av boken i vilken vi får följa honom från barndomen i Värnamo, via tonåren till vuxenlivet. Föreställningen har premiär 22 februari och regisseras av Mia Skäringer.

I föreläsningen som bygger på boken, gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En personlig, tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi samt öppnar upp för samtal mellan unga och vuxna.

Hampus Nessvold kan bokas som konferencier, moderator, eller programledare

Pressbilder

Hampus Nessvold

Hampus Nessvold

Fotograf: Olov Sotarn Tegby Frisk

Publikdragande konferencierer

Musik & Dans

Musik & Dans

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2