Hannah Arnhög

Hannah Arnhög

samt krönikör i VeckoRevyn

Som sex- och relationsrådgivare och krönikör på VeckoRevyn brottas Hannah Arnhög vecka efter vecka på ett otvunget och självklart sätt med ett av de mest kontroversiella ämnen som finns: Unga tjejers sexualitet.

Med oöverträffad energi, en brinnande personlighet och framför allt en glad självdistans och humor har Hannah Arnhög blivit målgruppens omtänksamma storasyster, coola förebild och bästa tjejkompis i samma person.

Hannah slåss för unga tjejers rättigheter och välmående och har skrivit ett flertal uppmärksammade reportage och debattartiklar om bland annat våldtäktsproblematik, kroppsuppfattning och rätten till sin egen sexualitet.

Utöver detta är Hannah engagerad i Fryshusets sociala projekt United Sisters där hon som utbildad tjejgruppsledare jobbar med att stärka unga tjejers självkänsla och framtidstro, att lotsa in dem i vuxenvärlden.

Vare sig det gäller sex- och samlevnadsundervisning i skolor, självkänsla peppning i tjejgrupper eller målgruppsanalyser är Hannah en karismatisk och träffsäker talare, som är expert på sin målgrupp – en tillgång för unga tjejer/ungdomar såväl som de som vill ha kännedom om dem.

Vid årsskiftet tog Hannah ett steg i sin karriär och sa upp dig från en trygg anställning som reporter, redaktör och kolumnist på Bonnier Tidskrifter för att satsa som frilansare, ett beslut hon inte kunde varit lyckligare över. Därför är hon även en utmärkt talare när det gäller karriärval och att som ung våga hoppa av tryggheten och stå på egna ben.

Hannah Arnhög

Hannah Arnhög

Föreläsare med ämnesexpertis

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2