Hans Chrunak

Hans Chrunak

Före detta förbundskapten i simning och hockey

Hans Chrunak är en av landets mest framgångsrika coacher som numera är sportchef för Täby sim och kommentator i SVT.

Hans Chrunak är före detta förbundskapten för simlandslaget, f.d. klubbdirektör för Luleå hockey och numera Sportchef för Täby Sim samt expertkommentator för SvT. En av landets mest framgångsrika coacher som talar om ledarskapet och hur man coachar andra, om hur man hanterar framgångar och motgångar och hur man tränar sig att tänka positivt.

Hans Chrunak har under sin långa karriär mycket erfarenhet av coachning på olika nivåer. I början av sin karriär praktiskt och handgripligt som tränare. På senare år främst genom andra tränare och tidigare som förbundskapten genom en hel stab med tränare, läkare, massörer, mentala rådgivare, administratörer och andra.

Arbeten som förbundskapten och klubbdirektör innebär inte bara idrott och coachning, utan kan snarare liknas vid en vd:s, med yttersta ansvaret för budget, utveckling, marknadsföring, personalfrågor, sponsorintäkter och utgifter mm. Ta chansen och lyssna på Hans Chrunak — en av Sveriges mest framgångsrika coacher som på ett mycket personligt och ofta underhållande sätt ger sin syn på frågor som är viktiga för oss alla oavsett arbetsuppgifter.

Hans Chrunak

Hans Chrunak

Underhållande föreläsare

Föreläsare med ämnesexpertis

Sportprofiler som föreläser

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2