Henrik Bromée
Fotograf: Bjorn Mattisson

Henrik Bromée

Lyft luren - bli framgångsrik

Kopplingen mellan framgångsrik försäljning och förmågan att snabbt etablera en relation med presumtiva kunder.

Henrik Bromée är idag VD i Sverige för ett av världens största företag inom finansiella tjänster och har tjugofem års erfarenhet av försäljning både internationellt och i Sverige. Utöver det är han styrelseordförande i Svenska Kredit- och Garantiförsäkringsföreningen och agerar strategisk rådgivare till olika tillväxtföretag.

Hösten 2017 debuterade han med sin första bok, "Lyft luren – bli framgångsrik" som handlar om kopplingen mellan framgångsrik försäljning och förmågan att snabbt etablera en relation med presumtiva kunder. Det är idag enklare än någonsin att gömma sig bakom olika tekniska verktyg och därigenom undvika direktkontakt med sina tilltänkta kunder - samtidigt är nästan alla framgångsrika entreprenörer, företagare och affärsmän/kvinnor skickliga på att använda telefonen för att faktiskt prata med sina kundämnen.

Vad är det som gör att så många fruktar att lyfta på luren och ringa det där samtalet som kan göra skillnaden mellan fiasko och succé – och hur ska man göra för att maximera sina chanser att lyckas med sina "kalla" samtal?

Föreläsningen fokuserar på motivation och innehåller inspirerande berättelser ur verkligheten, baserat på egna och andras erfarenheter samt konkreta exempel och tips att använda sig av vid försäljning till nya kunder. Henriks föreläsningar innehåller både humor, allvar och riktar sig till alla som vill bli än mer framgångsrika inom försäljning och företagande.

Pressbilder

Henrik Bromée

Henrik Bromée

Fotograf: Bjorn Mattisson

Företagsledare som föreläser

Försäljning

Försäljning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2