Henrik Bunge

Henrik Bunge

Vad är ditt Nordpolen?

Han uppmuntrar och utmanar oss att väga sätta höga mål, hålla fokus och inte ge upp trots motgångar.

Henrik Bunge är en osannolikt positiv person. Han tror verkligen på det han säger, att allt är möjligt, att alla människor kan bli vad vad de vill och insikten att allt börjar och slutar med människor. Han utmanade, tillsammans med två vänner, äventyrarna Ola Skinnarmo och Göran Kropp att skida till Nordpolen utan yttre hjälp. Efter 41 dagar var de framme och hade slagit världsrekordet på sträckan.

Det resulterade i en resa under extrema förhållanden, där teamet och attityden blev helt avgörande. Berättelsen om detta äventyr på över 1 000 km, i ned till minus 50 grader, är inte bara en spännande äventyrsberättelse utan minst lika mycket en källa till kunskap om vad som krävs för att lyckas med att nå sina mål. Henrik är en mycket engagerande person som med sina unika erfarenheter påvisar vikten av rätt mental inställning för att lyckas.

Henrik Bunge har arbetat och föreläst såväl i Sverige som i USA och England, om vikten av att ta reda på vad man vill och bestämma sig för att göra just det.

Hästens, Adidas, Peak Performance och Björn Borg är företag har arbetat för. Även om tävlingsmänniskan Henrik Bunge lockas av sportmode är det främst utmaningar och syfte han sökt. Med rätt personer som avgörande faktor.

Henrik Bunges tre bästa karriärtips;

  • Välj rätt chef. Annars kommer det att sluta med en separation och det är du som får sluta.
  • Du måste bli den bästa versionen av dig själv. Känslan av att göra något så bra du kan är fantastisk. Om du märker att du är på ett ställe där du bara går omkring och klagar – byt plats!
  • Det snabba är kul, men värdera inte allt i bra och dåligt. Inget blir nämligen som du tänkt dig, hur tydliga mål du än har.

Pressbilder

Henrik Bunge

Henrik Bunge

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2