Henrik Schyffert
Fotograf: Morgan Norman

Henrik Schyffert

Prisbelönt komiker och programledare

Henrik Schyffert har ett finger med i de flesta humorprogram i landet. Allt i från TV och film till själva Kungliga Dramaten. Ofta i konstellationer med många andra kända komiker, men ibland helt ensam på scenen.

I manegen med Glenn Killing, Hassan, Nilecity 105,6, ZTV, Spermaharen, Fyra nyanser av brunt, Parlamentet, Melodifestivalen, Grammisgalan, Dokument: Humor, Sverige dansar och ler, Årets manliga komiker 2007, The 90s, Stor i Japan, Big Comedy, Roast på Berns, Ljust och Fräscht...

Det råder ingen tvekan om att Henrik Schyffert haft en central roll i underhållnings-Sverige de senaste två decennierna.

Henrik Schyffert har satt ihop humorkonstellationer utan till synes stora namn där sedan en efter en gjort kometkarriär. Han har skapat kultstämplad ungdomsradio och ungdoms-tv med program som Hassan och Knesset, och granskat humor på fullaste allvar i SVT:s serie Dokument: Humor. Henrik har också gjort guldbaggebelönad film i nyansen brunt, vunnit pris för sin stand up och när alla minst anat det blottat sig själv i en bejublad monolog om 90-talet. Han introducerade riktig roast på svenska i Kanal 5 och ytterligare en succé med Ljust & Fräscht.

Han gör även föreläsningen "Släpp sargen!". En föreläsning om konsten att inse att man är kreativ, och hur man får andra att inse detsamma. Med sin rättframma humor och sitt raka sätt bjuder Henrik Schyffert på ett ovanligt underhållande föredrag om kreativitet och grupparbete. Anekdoter och komik blandas med allvar. Med den här timmen i ryggen får du inte bara skratta dig lycklig utan du får också ett stort antal verktyg för hur du snabbt ökar din och dina kollegors kreativitet.

Pressbilder

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert

Fotograf: Morgan Norman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2