Henrik Silver

Henrik Silver

Engagerar, fascinerar och förbryllar

Han briljerar genom att kombinera psykologiska trick med sin charm, stora humor, musik och kärlek.

Mingel, middagsunderhållning eller show. Henrik Silver ger er en show med tankeläsning, manipulation och till synes omöjliga förutsägelser. Publiken får delta, påverka och gissa. Starta med ett mingel, en fantastisk isbrytare för alla närvarande och ger alla något att prata om under kvällen.

Henrik Silvers intresse för underhållning och mentalism började redan vid 7 års ålder. Redan då hade han siktet inställt på de stora scenerna. Henrik är idag en av Sveriges mest anlitade mentalist både i små och stora sammanhang.

Det är inte magi eller en trollkarl med hög hatt, utan en till synes vanlig människa med mentala förmågor. Oavsett om ni är ett litet gäng eller ett företag med tusen anställda blir kvällen något utöver det vanliga. Allt från tankeläsning, manipulation och tankekontroll blandas. Kvällen kulminerar i ett nummer som fått både andra mentalister och åskådare att häpna.

Som konferencier är Henrik med från början med planering och projektledning. Han erbjuder en helhetslösning ända fram till uppföljningen. Han håller i helheten och bidrar till överskådlighet för dagen. Konferenskonceptet är helt unikt, en blandning av tankeläsning, humor och talkshow där talare presenteras i högt tempo till hög musik. Deltagande står i fokus, vilket driver på kreativiteten och håller energin i topp.

Han föreläser även om presentationsteknik. Som mentalist och scenvan presentatör har Henrik Silver en sann expertis när det gäller att presentera något. Han har gjort det på TV, på stora och små scener, framför tusentals och tiotals människor. Nu kan du dra nytta av den erfarenheten och utveckla din eller dina anställdas presentationsteknik.

Pressbilder

Henrik Silver

Henrik Silver

Magiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2