Jacob Wismar

Jacob Wismar

Trender, framtid och kreativitet

Jacob Wismar övertygar om kreativitetens betydelse för nya innovationer och vägen till ett framgångsrikt företag i framtiden.

Jacob har jobbat kreativt hela sitt yrkesamma liv med de största företagen i Sverige. Han är en flitigt anlitad inspiratör och kreativ konsult. Genom sin unika och igenkännande stil når han ut till sin publik på ett helt eget sätt som berör och leder till skratt och nya infallsvinklar. Jacob delar med sig av sina knivskarpa analyser och trendspaningar utan filter. Hans mål är att skaka om företagens syn på sig själva, sina anställda och sin omvärld och därigenom maximera sin potential.

Jacob Wismar anser att man måste driva företag framåt på ett innovativt och kul sätt. Det innebär, att man idag måste ta hänsyn till att alla har tillgång till information via Internet, och globaliseringen gör att alla spelar på samma marknad. I denna nya verklighet är det otroligt viktigt att sticka ut, tänka annorlunda och utmana alla ramar i sin bransch. Jacob Wismar föreläser om bland annat trender, framtid och kreativitet. Han leder skräddarsydda workshops för att hjälpa företag att tänka mer kreativt och är även verksam som moderator och processledare.

"-Jag är mer övertygad än någon att kreativitet och ökad lönsamhet hänger ihop. Att våga tänka annorlunda, ta ut svängarna är en konst som vi i Sverige behöver träna på och hitta utrymme för, först då kan vi satsa framåt till 100%."

Pressbilder

Jacob Wismar

Jacob Wismar

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2